Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andrzej to sa tzw. babiarze. Oni nie muszą mieć wcale dobrego bajeru. Może poprostu wiedzą do której dziewczyny podejść. Są i takie dziewczyny do której mrugną oczkiem i już jest jego.

Opublikowano

ja jestem zawsze szzcery czasami aż do bólu... andrzej a moze my jesteśmy takim typem, że mósi byc to coś prawdzwego, żeby odważyć sie zrobić ten pierwszy krok... może kiedyś "strzeli" w nas urok jakiejś dziewczyny i wtedy coś z tego wyjdzie... mam taką nadzieje ale nadzieja... sami wiecie

Opublikowano

BOSKOZLOW co to znaczy przynajmniej rok? Jeden Twój rok przeżyje ze swoją sympatią w 3 miesiące :) Mi się bynajmniej tak wydaje że nie ma co wyliczać, jest się dla siebie a nie dla liczb.

Opublikowano
ja jestem zawsze szzcery czasami aż do bólu... andrzej a moze my jesteśmy takim typem, że mósi byc to coś prawdzwego, żeby odważyć sie zrobić ten pierwszy krok... może kiedyś "strzeli" w nas urok jakiejś dziewczyny i wtedy coś z tego wyjdzie... mam taką nadzieje ale nadzieja... sami wiecie

umiera ostatnia

Tez mam wrażenie ze mamy podobne charaktery i problem z prawdziwą miłością :)

szczerość do bólu?? to tak jak u mnie. nie raz ktoś sie na mnie fochnoł za szarość

Opublikowano

andrzej no to witaj w klubie... charaktery i poglądy mamy podbne to trzeba przyznac...

do lidziulek nie pisz posta pod postem bo zaraz procęty pewnie poleca tak jak mi za błędy wczoraj;/

Opublikowano

Niektórzy juz tacy są .......

A co do was to napewno czeka na was jakaś kobieta, która niechce wam tego powiedziec .....

Ale forum ruszyło....(wszystkie tematy)

@lidziulek jak chcesz cos dopisac to edytuj post :) to tak nawiasem :)

Opublikowano

wiem oni są kul ale nie wtedy kiedy trzeba i nie zawsze dla mnie ale to tylko koledzy ja też im odbjam jak przyzwoita jakaś ale teraz muszę się bardzo dobrze zająć tom co mam aby była ze mną ja najdłużej

Andrej też to miałem ale sie przełamało i sypneło jak z worka

Opublikowano
Miłość to nie jest patrzenie na siebie, tylko spoglądanie w ta samą stronę jak już chcenie tak poetycko :)

hee przypomniałaś mi wesele co kiedyś nagrywałem. Te słowa użyłem w czołówce.

PS nie pisz posta pod postem. Ostatnie ostrzeżenie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v