Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ja też spadam. Muszę w końcu wyregulować to sprzęgło. Może uda się przy tym uwieść jakąś dziewczynę. :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No proszę czyli jednak można uwodzić w ten sposób. W takim razie zwracam honor. Jeżeli można uwodzić na sprzęgło to na wymianę oleju na pewno też.

Opublikowano
To teraz bedziesz Panie mobilki na radiu słuchał, w naszym regionie bardzo często sie odzywają :)

jak narazie po godzinie odsłuchu to słyszałem tylko jedną Panią w eterze.

Opublikowano

o podrywie na nowy ciągnik już słyszałem ale na sprzęgło to dla mnie nowość, teraz mogę tylko żałować że w NH sprzęgła się same regulują,

ale jest jeszcze 6 starszych ciągników :)

@semos na cb rzadko panie się odzywają, więc nie masz co się dziwić, w końcu to sprzęt dal kierowców cięższego sprzętu niż osobówki i osobiście wolałbym żeby było jak kiedyś że cb radio można było montować praktycznie tylko w ciężarówkach

Opublikowano
hihi ja przeglądam zdjęcia sat na zumi.pl a tu 2 strony napisane :)

Co do sprzęgła to u mnie w 330 trzeba coś z nim zrobić ;/ ale mi się nie chce :) Marta pomożesz?? :)

Kolego po fachu, czy Ty czasami za dożo nie naoglądałeś sie Fot @martiny? :)

Odnoszę wrażenie ze mam racje :)

osobiście wolałbym żeby było jak kiedyś że cb radio można było montować praktycznie tylko w ciężarówkach

Czemu?

A ja widziałem kobiete smigająca Magnumką przy doczyszczarce od buraków, jeszcze pouczała innych kierowców, potem weszła na naczepę sprawdzić czy dobrze nasypane, oplandekowała i wyjazd na cukrownie :)

Opublikowano

No nie wiem :) ja raczej już dawno nie byłam na CB i pasowałoby z niego kurz zetrzeć :)

@semos jak będziesz w moich okolicach to od razu na kawę przyjedziesz do mnie :)

Opublikowano
No nie wiem :) ja raczej już dawno nie byłam na CB i pasowałoby z niego kurz zetrzeć :)

@semos jak będziesz w moich okolicach to od razu na kawę przyjedziesz do mnie :)

A do centralnej polski Marta się nie wybiera??:)

Opublikowano
A ja widziałem jak kobieta smiga Magnumką

No proszę taka malutki kobietka w takiej dużej ciężarówce z tak obszerną kabiną :) Widocznie szef ją lubi xD

Opublikowano

@marcin

zrobię mały OT na temat CB radia

trochę pojeździłem po kraju zawodowo i naoglądałem się wariatów, gdzie po pytaniu czy droga wolna w terenie zabudowanym śmigali powyżej 120km/h, w osobówkach używane jest wyłącznie jako antyradar i niektórzy używają tego jeszcze do denerwowania innych uczestników ruchu, już nie wspomnę o używaniu CB do celów komercyjnych (przykładem jest myjnia we Wrześni którą słyszałem kilka razy na tydzień), już bardziej rozumiem CB w sprzęcie rolnicym ponieważ na pagórkowatym terenie trudno się znaleźć, choć osobiście nie montuje tego ani w ciągnikach ani w osobówkach

-Marcin

Doskonale Cię rozumie, taki z osobówki to wystraczy jak bedzie słuchał, a wiadomo, są tacy którym głupota obija...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v