Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli takich akcji w poznaniu nie ma, to nie wiem w jakim towarzystwie się obracałaś. z tego co ja widziałem niejednokrotnie ostre akcje miały miejsce nieważne jaka impreza, coś nie halo i powód już jest - wynoszą gościa na butach :P:o

Opublikowano

przepraszam bardzo ale ktoś tu obraża moje miasto - jak to w poznaiu nie było ruchu oporu - a spalenie magazynów wermachtu w 1943 roku - tam mieli zgromadzony sprzęt do napadu na zsrr - a powstanie wielkopolskie - jedyne wygrane powstanie w historii polski (tyle ze nie ta wojna) - a czerwiec 1956 - to co jajco ??

Gość peres100
Opublikowano

a ja dalej nie mogie znalesc dziewczyny z dyskoteki a miala na imie basia i miala 20 lat tak jak nasza basia z af

Opublikowano
przepraszam bardzo ale ktoś tu obraża moje miasto - jak to w poznaiu nie było ruchu oporu - a spalenie magazynów wermachtu w 1943 roku - tam mieli zgromadzony sprzęt do napadu na zsrr - a powstanie wielkopolskie - jedyne wygrane powstanie w historii polski (tyle ze nie ta wojna) - a czerwiec 1956 - to co jajco ??

zawsze sie mówi o styczniowym i listopadowym a o tym mimo ze wygrane nie mówi sie :P dziwne.

pozatym ja do Poznania nic nie mam :o

Opublikowano

poprostu yaro to ignorant nie znający poznania i poznaniaków, obyś kiedyś trafił na rasowego, za 2 gr ścigałby cię do berlina. poznań to poniekąd też moje miasto więc uważaj z kim tańczysz :o

Opublikowano

Nie zabija się posłańca za treść wiadomości ! :P-ten kawał opowiedział mi człowiek,który pochodził z Pniew (właściwie jego korzenie stamtąd pochodziły :o )-czyli jak dla mnie to z Poznania był :P

@bosss-wiesz jak powstał najcieńszy na świecie drut aluminiowy ?-to też z tej serii o Poznaniu :P-ludzie trochę nie zbyt mocno poważnie podchodzicie do kawałów ???

Opublikowano

a to kolejna część tamtego artykułu - wydaje mi sie ze jest w temacie :o

"...Mowa ciała.

Specjaliści wskazują na istotną rolę komunikacji niewerbalnej w kontaktach miedzyludzkich. Ich zdaniem najbardziej zwracamy uwagę nie na to, co ktoś mówi, ale w jaki sposób przekazuje komunikat. Niezwykle istotna jest więc gra ciała, tembr głosu, sposób poruszania. Na przykład osoba otwarta, chętna na nawiązanie kontaktu, ma postawę nieskrępowaną - nogi i ręce się nie krzyzują, marynarka jest odpięta, na twarzy gości delikatny uśmiech. Ludzie pragnący być uważniej wysłuchani nie powinni mówić zbyt głośno. Dużą role odgrywa kontakt wzrokowy. Jesli ktoś jest nieśmiały może lekko "oszukiwać", tzn. wpatrywać się w tzw. "trzecie oko", czyli miejsce nad nosem. Wazne również, aby mieć wyprostowaną postawę, nie robić gwałtownych ruchów, zachować odpowiednią odległość między rozmówcami. Starsi ludzie mawiają "jak cię widzą, tak cię piszą", stąd koniecznie trzeba dbać o higienę osobistą (czyste buty i paznokcie, umyte włosy itp.) To pomaga szczególnie przy pierwszym wrazeniu, które dla wielu (nie do końca zresztą słusznie) ma wielkie znaczenie.

Częst jednak wszystkie te naukowe teorie biorą w łeb. Jak bowiem mawiał jeden z filozofów "miłość to takie cos, co niewiadomo skąd przychodzi, nie wiadomo jak przychodzi, nie wiadomo co to jest, ale jeśli to mamy - to mamy wszystko". ..."

i to by było na tyle w tym temacie "D :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v