Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przyblize wam roczne koszty utrzymania dziewczyny

walentynki-50zl

dzein kobiet 50 zl

urodziny 100zl

imieniny 50zl

choc raz w miesiacu gdzies wyjsc 12*30zl=360zl

i jeszcze inne bzdety tak z 150 zl

i wychodzi 760zl :)

dziewczyny niemam i jest jak dlamnie obecnie zbyteczna ale ostatnio bylem na piwie i poznalem 4 fajne dziewczyny i padlo pytanie czym sie zajmujesz odpowiedzialem ze jestem rolnikiem ich miny bezcene chociaz jedna sie spytala to czym sie moje gospodarstwo zajmuje ze jezdze najnowsza a6 (auto firmowe zastepcze za superb)... i to wam wystarczy :) jakie sa dziewczyny

a co do piwa to kumple pili piwo a ja sok :)

Opublikowano

a ty andrzej to jakis nie wyzyty jestes.. :) ja w cos takiego wieze jak pzyjazn miedzy chlopakiem a dziewczyna

Opublikowano

Mnie chodziło o to, że przyjaźnicie się całe życie, Ty układasz swoje życie, przyjaciółka swoje, i w pewnym momencie miedzy wami (Ty i przyjaciółka) zaczyna rodzić się uczucie, którego nie da się opanować :) No i mamy tu dramatyczny problem :)

Opublikowano

no jak zaiskrzy to lipa, no ale o tym trzeba rozmawiać... mi się ta przyjaciółka spodobała ale ona teraz ma chłopaka utrzymujemy ze sobą kontakt chodzimy do jednej szkoły podwożę ją prawie co dzień, z jej chłopakiem też jakoś sie dogaduje... no już pare razu buzi dostałem;p w policzek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v