Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Takie dopasowanie to może wystarczy na miesiąc miodowy, a później pojawiają się różne niedopasowania i co w tedy.

Ile trzeba miłości aby przeżyć 18 lat ,Ile cze ba nie widzieć, czasem niedosłyszeć .

Mówisz jak moi rodzice :lol:

Ale oni w przyszłym roku 25 lecie małżeństwa będą obchodzić B)

Opublikowano
co inaczej wygląda?

terazniejsze dziewictwo. Kiedys zwiazek byl pewnie z milosci a teraz??????

Bzykaja sie po dyskotekach a potem szok bo jest sie w ciazy i trzeba sie zenic.

Nikt nikomu do rozporka nie zaglada ale nie wierze zeby przed slubem nikt nie probowal tej przyjemnosci.

• Root Admin
Opublikowano

na temat katolicyzmu i mojej religijnosci jak i ksieży nie wypada się wypowiadać.

uwazam ze chyba jednak lepiej jest sie sprobowac przed slubem, zeby się nie okazało poźniej ze cos tam nie pasuje.

Wsrod moich znajmomych poki co nikt nie zaliczył takiej 100% wpadki, nie mniej jednak znam pare, która była ze sobą 7lat, a wzieli slub jak tylko dowiedzieli sie o tym ze będą rodzicami

Opublikowano

a ja znam kilka przypadków gdzie byli ze soba 4do 7 lat i wszystko sie rozpadło

Opublikowano

dziewczyna dziewica to jest chyba tylko w swoim domu bo na innej wiosce to sie rypie jak.................... a w domu swieta coreczka. tak samo jest z chlopakami,zreszta jak dziewczyna d*py nie da to chlopak nie wezmie.

Ale sa tez i wyjatki.

Opublikowano

To ja tez znam taki przypadek byli ze sobą 7 lat i dziewczyna powiedziała,że do siebie nie pasują troche dziwne pół roku rok ale 7 lat B) mysle że znalazła sobie innego :lol:

Opublikowano

No już mieszkali razem, mieli wspólne życie, spali razem jednak przez te kilka lat potrafili się powstrzymać. Ale wyszło jak wyszło i to właśnie lepiej, że stało się to teraz niż miał by być kolejny niepotrzebny rozwód.

• Root Admin
Opublikowano

nie wiem nie jestem za gpsowany jeszcze wiec nie mam swojego zdania, nie mniej po moich dobrych znaojmych nie wygląda to źle - no ale ja tylko obserwuję

Opublikowano

Ostatnio dostałem wykład, że my faceci staramy się o kobietę tylko do ślubu, po ślubie to już niby włącza się konkretna olewka itp. Chyba coś w tym jest i trzeba to zmienić. Panowie bierzemy się za siebie :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v