Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Root Admin
Opublikowano

ktos tu pisał ze elektryka prąd nie tyka - nie powiem w jaki sposób ale mam uprawnienia sepowskie na bardzo wysokie napięcia, nie mniej 3 razy w zyciu już sobie dobrze usiadłem z wrażenia - najgorsze co mnie spotkało to prąd który mnie kopnął w czoło,

innym razem uziemiłem strefe 5v z 220v tak skutecznie ze z procesora został tylko krater na płytce, a ponoć mieliśmy w laboratorium takie swietne zabezpieczenia :)

Opublikowano

"eh, durne pastuchy - zgubili mi znowu bagaż, co za syf w tych Helsinkach wrrrr jutro z rana musze leciec po galoty i po skarpety do sklepu "

(Wrocław)Jak donosi PAP-dzisiaj w godzinach rannych pieszy patrol patrolujący okolice Placu Grunwaldzkiego zatrzymał mocno niekompletnie ubranego młodego mężczyznę-jak twierdzą funkcjonariusze człowiek ów w chwili zatrzymania mocno niepochlebnie wyrażał się o cyt."fińskich pastuchach" jednocześnie z uporem usiłując rozbić trzymaną w ręku cegłówką witrynę wystawową sklepu z damską bielizną :).

Opublikowano
jest całkowicie na poważnie...czyli jeśli nie 'dopasujecie' się w tej kwestii to nici ze ślubu...hmm...to dobrze bo co to za życie w małżeństwie bez miłości? a w takim podejściu do sprawy nie ma jej nawet odrobiny

Dlaczego życie bez miłości?? Ja tylko pisze ze jak ktoś decyduje się na ślub to powinien być powinien ze pasuje do drugiej osoby.

Opublikowano
dzisiaj w godzinach rannych pieszy patrol patrolujący okolice Placu Grunwaldzkiego zatrzymał mocno niekompletnie ubranego młodego mężczyznę-jak twierdzą funkcjonariusze człowiek ów w chwili zatrzymania mocno niepochlebnie wyrażał się o cyt."fińskich pastuchach" jednocześnie z uporem usiłując rozbić trzymaną w ręku cegłówką witrynę wystawową sklepu z damską bielizną :) .

No nie no jak to przeczytałem po poście Yacentego to normalnie spadłem z krzesła ze śmiechu :) Yacenty ale to nie o Ciebie chodzi, prawda? :)

Opublikowano
bo w HP posty się nie liczą ;p

A co do twojej odp to jesli jest na poważnie to się z nią nie zgadzam. Dlaczego?? dlatego ze trzeba dopasować się pod każdym względem żeby wstąpić w związek małżeński. No chyba ze planuję się szybki rozwód to co innego...

Takie dopasowanie to może wystarczy na miesiąc miodowy, a później pojawiają się różne niedopasowania i co w tedy.

Ile trzeba miłości aby przeżyć 18 lat ,Ile cze ba nie widzieć, czasem niedosłyszeć .

• Root Admin
Opublikowano

eh, nobody is perfect, so my name is nobody :)

a tak na powaznie to na co teraz wyciagnac panne do kina? bo sie okazuje ze mam jakies bonusowe wejsciówki wiec trzeba by skorzystac

Opublikowano

Jakoś do tego co Yacenty napisał przypałętał mi się taki kawał :

W parku na ławce siedzi młoda atrakcyjna dziewczyna i czyta

książkę. Dosiada się do niej młody chłopak. Chce ją poderwać.

- Jaka książkę pani czyta?

- "Geografie seksu".

- I jaka jest główna myśl tej książki?

- Ze najlepszymi kochankami są Żydzi i Indianie.

- Pani pozwoli ze się przedstawię; Nazywam się Mojżesz Winnetou :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v