Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Konkretna odpowiedź na zadane w temacie pytanie jest na pierwszej stronie,:lol:

myslisz ze jak tu w temacie pisze jak poderwac laske to bedziesz trzymal sie tego co tu napisane podczas randki????

Opublikowano

w praktyce to nic niewychodzi tak jakby się chciało.........

Opublikowano

bananko, jakbyś była bystrzejsza to byś dostrzegła cytat który umieściłem nad moją wypowiedzią którą z kolei ty zacytowałaś, a w tym moim cytacie pisało jak byk, że "sprawdzone" sposoby uwodzenia możemy sobie wsadzić między bajki. więc o co kaman?

Opublikowano
@zetor5340to nie moj problem ze nie wiesz jak zarwac laske!!!!!!!!!!!.

zglos sie na moderatora a potem jako moderator bedziesz mnie poprawial. :lol:

A może tak kimonko bo widzę że pani lekko odbiega już od rzeczywistości?

Z tym poprawianiem rozumiem że trza szpachlę ?:D

Opublikowano
nie zwalajcie tego na temat na af, moze lepiej na winowajczynie jakimi sa same kobitki ktore nigdy nie wiedza czego chca i kombinuja jak konie pod góre

a wy faceci wiecie???? szukacie takich zeby byly piekne dobrze sie calowaly i oddawaly sie igrzszkom.

• Root Admin
Opublikowano
a wy faceci wiecie???? szukacie takich zeby byly piekne dobrze sie calowaly i oddawaly sie igrzszkom.

tu sie mylisz, my jestesmy proste istoty i wiadomo do konca o co biega, nie stosujemy wyzszej matematyki i u nas 0 znaczy 0 1 znaczy 1 a 2+2 to jest 4, bo u was bardzo czesto to jak u jednego polityka białe jest czarne a czarne białe.

no ba piękna dziewczyna to podstawa - jednak w Polsce z tym nie problem, wiem o czym mówie bo mam na karku juz kilka dłuższych wycieczek zagranicznych i tym różnym np teraz finkom daleko to dziewczyn znad Odry

a mieszkania też nie problem, we wrocku coraz wiecej pustych stoi, jak dasz dobra cene to ci sprzedam swoje :lol:

• Root Admin
Opublikowano

ja podziwiam kumpla, on zrobił inaczej, na 4 roku studiów powiedział ze ma w d*pie zakup mieszkania, ze znajdzie laske z mieszkaniem, a goscia przez całe studia nie widziałem z zadna dziewczyna.

i co? po piątym roku wprowadził się do bardzo fajnej panny, a jak wszystko pojdzie dobrze, a tk pojdzie to juz za 4 miesiace będą popychać wózeczek - można? można:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v