Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
chyba o to mi chodziło :)

a jaką więź duchową chodzi? jak ją stworzyć? zaufanie?

... o jaki kontakt fizyczny chodziło?! :):(:)

Tak, zaufanie też. Ona ma czuć się przy Tobie bezpiecznie, musi czuć więź emocjonalną (to taka więź jaka łączy ją z matką, ojcem, rodzeństwem- tylko że z Tobą ta więź zapewne będzie bardziej intymna). Więź duchowa to taka więź, w której oboje poza swoją fizycznością (wyglądem) dostrzegacie w sobie coś jeszcze- ale tego sie nie da opisać, to się po prostu wie i to sie odkrywa w dalszych etapach znajomości.

Warto znajdować czas na budowanie bliskości w prywatności. By miłość rosła musicie spędzać ze sobą czas. Razem musicie coś robić. Wtedy ona nabierze zaufania do Ciebie. Więź nieseksualna (trzymanie się za rekę, przytulanie, masaże itp.) jest bardzo istotna i daje poczucie bliskości (które prowadzi już tylko do więzi seksualnej)...

Już Ty wiesz o jaki kontakt fizyczny chodziło :) . Pozdrawiam!

Opublikowano

"Więź nieseksualna (trzymanie się za rekę, przytulanie, masaże itp.) jest bardzo istotna i daje poczucie bliskości (które prowadzi już tylko do więzi seksualnej)..."-hmm a co potem Kasztanko

Opublikowano
"Więź nieseksualna (trzymanie się za rekę, przytulanie, masaże itp.) jest bardzo istotna i daje poczucie bliskości (które prowadzi już tylko do więzi seksualnej)..."-hmm a co potem Kasztanko

A potem mężczyzna idzie spać???

Opublikowano

No wiesz co jaro ty to juz powinłes chyba to lepiej od Kasztanki wiedziec :(

Opublikowano
Nie-rozmawia o Dostojewskim :(

Wersja druga-ubiera się i idzie do domu :)

To pierwsze dużo ciekawsze. Intrygujący wydaje mi się świat "dostojewszczyzny", w którym wciąż i dzisiaj mozna spotkać awanturników, dziwaków, fantastów...

Opublikowano

jak dla mnie więź duchowa to cos takiego ze w zupełnej ciemnosci mogę rozpoznac osobę mi bliską np po sposobie stawiania kroków :(

a więź nieseksualna - dla faceta zawsze musi kończyć się w ten sam sposób - zastanówcie się czasem czy druga strona napewno chce w ten sam sposób rozładować nagromadzone napięcie emocjonalne - takie przytulanie czasami daje kobiecie więcej niz to o czym myslą faceci

Opublikowano
To pierwsze dużo ciekawsze. Intrygujący wydaje mi się świat "dostojewszczyzny", w którym wciąż i dzisiaj mozna spotkać awanturników, dziwaków, fantastów...

Ludzi z AF :(

A ja jutro kończę 36 latek...

Opublikowano
Ludzi z AF :(

A ja jutro kończę 36 latek...

Ale Ci ludzie z AF stoją też jedną nogą oczywiście w realnym świecie, a drugą nogą w świecie dziwaków i fantastów? (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :) - niech nikt się proszę nie obraża).

Pamiętamy jaro, pamiętamy o Twoich urodzinach!

Opublikowano

Widzę ze ja to chyba nie to pokolenie w stosunku do was. Młody jestem i tyle do Jaro to faktycznie przez Pan musiał bym mówić

[/quote

Spróbuj tylko :(

Opublikowano

moze walne teraz ni z gruchy ni z pietruchy ale w temacie - panowie przy podrywaniu dziewczyny zorientujcie się jakiego ona jest znaku zodiaku - czasami dziewczyny lubią takie szmery bajery o przeznaczeniu i wogle - jesli trafi wam się taka to polecam (lektura obowiazkowa) Paulo Coelho "Alchemik" i wogule ksiazki tego autora - i nie myślcie ze jest to literatura tylko dla dziewczyn bo nawet na forum jest pewien użytkownik płci meskiej który to czyta (i nie jest to mój chłopak)

Opublikowano

A co to jest 36 latek ?-nic-a czuję się młodo bo młodo wyglądam :)

@Basiutka-do czego(do Kogo) pasuje Rak (oprócz gotowania :( )?-tylko nie pisz ,że do Ryby-bo to zdecydowanie prawdą nie jest :)

Opublikowano

do kogo pasuje rak to nie wiem (wole osobiście chiński horoskop - jest precyzyjniejszy i dokładniejszy) - ale radze poczytac tę książkę - fajnie się czyta i finał jest zaskakujacy - tylko nie czytać mi ostatniego rozdziału przed przeczytaniem całej ksiażki bo spalicie cały morał

Opublikowano
co sądzisz o skorpionie?

Pozwól, że też się wypowiem- słyszałam, że skorpion ma szczególny powab dla płci przeciwnej, który przynosi im zadziwiające efekty. Jego temperament seksualny jest największy w całym zodiaku.

Opublikowano

na onecie jest ca?kiem dobry horoskop chi?

http://magia.onet.pl/2875,2689,229,horoskop.html

wystarczy wpisac swoj? dat?rodzenia

co do ksiażki to nie mogę strescić bo cały numer polega na tym zeby ją przeczytać - bez obaw na końcu nie ma zadnych tekstów typu "koniec bomba a kto czytał ten tromba" - morał jest poprostu taki ze to czego szukamy po całym świecie jest w zasięgu naszj ręki - tylko zeby się o tym przekonać musimy przejść cały świat i wrócić do punktu wyjścia :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v