Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pytanie do użytkowników owijarek mchale 991BC gdzie i w jaki sposób macie zamontowany sterownik/dźwignie/rozdzielacze z linkami w nowszych ciągnikach z plastikami wewnątrz kabiny. Liczę na wasze podpowiedzi ze zdjęciami. Pozdrawiam 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Franczesko630
      Witam, mam zamiar kupić kosiarkę dyskowa do swojego ursusa c385 posiadam około 20ha łąk.Narazie kosze to na 2 rotacyjne 165cm jest to bardzo męczące więc chce kupić coś większego myślę że odpowiednią kosiarką będzie 2,8m.w grę wchodzą tylko kosiarki używane i na centralnym zawieszeniu do 20tys.jakie kosiarki polecacie i na co zwracać uwagę przy zakupie.Mam też upatrzoną kosiarkę pottinger eurocat 265 w dobrych pieniądzach chciałbym wiedzieć jakie ma wady i zalety i jak wygląda dostępność części
    • Przez macko94
      Jaką używaną, zachodnią, hydraulicznie składaną przetrząsarkę polecicie do Ursusa C360?
    • Przez BartomiejKowalski
      witam męczę się z przyczepą samozbierającą mianowicie zrobiłem podbierak tzn krzywkę i teraz muszę wziąć się za sprzęgło podbieraka tylko pytanie jak je ściągnąć
    • Przez Nikodem123
      witam mam problem od 3 lat robię belki okrągłe prasą sipma z 590/1 i od tego czasu zaparzają się belki siano jest suche a i tak grzeje się w środku  i pytanie gdybym zostawił siano na polu zamiast zwozić do stodoły dało by to coś? Siano nie zostało przelane przez deszcz ładne zielone i drugie pytanie czekacie na deszcz żeby przelało czy nie ma znaczenia.
    • Przez AdamsB
      Cześć. Prośba o wycenę.
      Chciałbym sprzedać używany rozdrabniacz/kosiarkę bijakową. Model Unia Kornik, rok produkcji 2010. Szerokość robocza 2,8 m. Stan przeciętny. Do wyważenia wał roboczy, brak wałka kopiującego. Ile mogę za nią dostać?
  • Dodaj nową pozycję...
v