Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
59 minut temu, Qwazi napisał:

Małżeństwo jest dla ludzi dojrzałych, odpowiedzialnych i wiedzących czego chcą. Do tego musi też być uczucie. Jeśli tego nie ma to są takie właśnie klocki. Bawią się sobą i krzywdzą dzieci. A dla dziecka śmierć rodzica jest łatwiejsza do przejścia niż rozwód. A gdy temu rozwodowi towarzyszy jakiś skandal to jeszcze trudniej

Nie zgadzam się śmierć rodzica to jest coś gorszego. Rozwioda się ale są często dra koty ale ma się tych rodziców. Najgorzej chyba jest jak tatuś zostawia dla nowej rodziny i ma wywalone na dzieci

• Like 1
Opublikowano
MonteChristo napisał:

Przed chwilą, wojtal24 napisał:

ja też zakładam rękawiczki to się nazywa bhp

I ta rękawiczka cię od czegoś uchroni myślisz, przestań takie bzdety pisać

jesteś jeszcze młody ja w Twoim wieku też nie zaladalem rękawiczek do pracy fizycznej a jak ktoś pracuję też po za rolnictwem to wypadało by żeby te dłonie jakoś w miarę wyglądały. uwierz mi wiem co może bolec czy swozen zrobić że skóra na ręku nawet zaczep samozatrzaskowe a tak zawsze jak ochrona tylko nie mówię o tych chińskich tanich rękawiczkach

• Like 3
Opublikowano
MonteChristo napisał:

6 minut temu, wojtal24 napisał:

powoli musisz się chłopie zbierać tyłki ta Panna taką młoda żeby chociaż z 22 miala

E tam młoda Czarek Pazura chajtnął się mając 43 lata z 21 latką

I myślisz że te z mlodszego pokolenia będą Ci pomagać w gospodarstwie 😁😉😁😁

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał:

jesteś jeszcze młody ja w Twoim wieku też nie zaladalem rękawiczek do pracy fizycznej a jak ktoś pracuję też po za rolnictwem to wypadało by żeby te dłonie jakoś w miarę wyglądały. uwierz mi wiem co może bolec czy swozen zrobić że skóra na ręku nawet zaczep samozatrzaskowe a tak zawsze jak ochrona tylko nie mówię o tych chińskich tanich rękawiczkach

Ale wiesz bardziej chodzi mi o to, że rękawiczka to cię uchroni jedynie od brudu pod paznokciami, a nawet przed odciskami nie uchroni czy zmiażdżeniu

I myślisz że te z mlodszego pokolenia będą Ci pomagać w gospodarstwie 😁😉😁😁

Moja ze wsi z gospodarstwa rodzicom pomaga, a poza tym u mnie kobiety już na polu to tylko grządki plewią i czasem zwierzęta nakarmią 

Opublikowano
malaczarna napisał:

8 minut temu, wojtal24 napisał:

no moja koleżanka 20 parę lat temu na studniowce miała mała czarna 🤭

I co brzydko wyglądała?

no wiesz jak tak możesz pomyśleć mała czarna jest dobra na każdą okazję (mówię o stroju) szczerze mówiąc ja też nie przepadam za takimi wytapirowanymi i odjebanymi kobietami. zarówno strój makijaż i cała reszta musi pasować do kobiety i do danej sytuacji a nie takie wysmarowane że można szpachelka skrobać tapete😁😉 a przy okazji jak już piszemy o ubiorach to pokaż swoją kreacje na sylwestra

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, malaczarna napisał:

Nie zgadzam się śmierć rodzica to jest coś gorszego. Rozwioda się ale są często dra koty ale ma się tych rodziców. Najgorzej chyba jest jak tatuś zostawia dla nowej rodziny i ma wywalone na dzieci

A masz porównanie chociaż dwóch takich sytuacji?

Opublikowano
malaczarna napisał:

12 minut temu, wojtal24 napisał:

z trampkami masz dużo racji też mi się to nie podoba ale teraz podobno taka moda

Moda taka i do garnituru trampki albo adidasy i te spodnie nad kostki 

taka moda co zrobisz 😁😁😁

Opublikowano

no wiesz jak tak możesz pomyśleć mała czarna jest dobra na każdą okazję (mówię o stroju) szczerze mówiąc ja też nie przepadam za takimi wytapirowanymi i odjebanymi kobietami. zarówno strój makijaż i cała reszta musi pasować do kobiety i do danej sytuacji a nie takie wysmarowane że można szpachelka skrobać tapete😁😉 a przy okazji jak już piszemy o ubiorach to pokaż swoją kreacje na sylwestra

Nie miałam nastroju. A takie mieliśmy plany. Przynajmniej moi znajomi poszli za nas to mi kasa nie przepadła.

Opublikowano

taka moda co zrobisz 😁😁😁

Teraz moda na dzwony 

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

A masz porównanie chociaż dwóch takich sytuacji?

Mój mąż bez matki od 5 roku życia się wychowywał. Znajomy ma trójkę dzieci nie wiem czy raz w roku je ogląda i płaci alimenty

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

Mój mąż bez matki od 5 roku życia się wychowywał. Znajomy ma trójkę dzieci nie wiem czy raz w roku je ogląda i płaci alimenty

A później dzieci z żalem, że ojciec się nie interesował

Opublikowano
malaczarna napisał:

Nie miałam nastroju. A takie mieliśmy plany. Przynajmniej moi znajomi poszli za nas to mi kasa nie przepadła.

a przepraszam bo mi utkwiło że idziesz na bal sylwestrowy i tak wypaliłem z tą kreacja. a wczoraj wspominałaś że masz ciężko chorego rodzica albo zobacz jak teraz wygladaja niektóre buty jak to mówi moja żona wyglądają jak ortopedyczne

Opublikowano
30 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak szła ze mną dziewczyna na studniówkę, ustaliliśmy, że sukienka prosta, bez żadnych cudów, bez dekoltów, żadne mini, żadne szpilki, nie chciałem nawet aby szła się fryzurować ale się uparła, zapłaciła sama to miała, już miałem z nią dość przebojów żeby się o to wykłócać. Jakby babka jej była z 5 lat młodsza wtedy to by jej sama suknię uszyła. 

Z worka jutowego najlepiej 

Jak czytam tutaj niektórych,, kawalerów,,  to mi włosy deba stają 

Dziwią się że jesteście sami  jprd, kozy se pokupcie trawę wygryzie gnoju trochę zrobi i jak was najdzie chęć to podobno też się da 

• Thanks 2
  • Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał:

a przepraszam bo mi utkwiło że idziesz na bal sylwestrowy i tak wypaliłem z tą kreacja. a wczoraj wspominałaś że masz ciężko chorego rodzica albo zobacz jak teraz wygladaja niektóre buty jak to mówi moja żona wyglądają jak ortopedyczne

Naprawdę nie byłam w nastroju. Godzinę go w domu reanimowali. Ja stałam i kroplówkę mu trzymałam. Odechciało nam się zabawy sylwestrowej

Przed chwilą, Łolek napisał:

Dziwią się że jesteście sami  jprd, kozy se pokupcie trawę wygryzie gnoju trochę zrobi i jak was najdzie chęć to podobno też się da 

Nie wiem czy z koza sobie poradzą ona też ma swój rozum i ucieka

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

A ty nie zwracałeś uwagi na wygląd, wygląd to wizytówka i jak się komuś nie spodobasz to nie masz szansy by kogoś poznać

Opublikowano (edytowane)

To nie o wygląd idzie, tylko o traktowanie kobiet. Jak nie szanujesz kobiety, nie oczekuj, że ona będzie szanowała Ciebie i potraktuje poważnie 

Edytowane przez Qwazi
  • Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

To nie o wygląd idzie, tylko o traktowanie kobiet. Jak nie szanujesz kobiety, nie oczekuj, że ona będzie szanowała Ciebie i potraktuje poważnie 

Pisać to sobie mogą tutaj co chcą, a dla mnie ważniejsze są czyny niż słowa

Opublikowano
5 minut temu, MonteChristo napisał:

A ty nie zwracałeś uwagi na wygląd, wygląd to wizytówka i jak się komuś nie spodobasz to nie masz szansy by kogoś poznać

Wygląd wyglądem, ale ciężko mi zrozumieć te wymagania, a za kilka postów opis tego co się w zamian oferuje 🤣 

I potem takie ewenementy się spotykają na tym forum co to ten od chorego gardła i d*py tu wspominał 🤣

• Haha 1
Opublikowano
26 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak szła ze mną dziewczyna na studniówkę, ustaliliśmy, że sukienka prosta, bez żadnych cudów, bez dekoltów, żadne mini, żadne szpilki, nie chciałem nawet aby szła się fryzurować ale się uparła, zapłaciła sama to miała, już miałem z nią dość przebojów żeby się o to wykłócać. Jakby babka jej była z 5 lat młodsza wtedy to by jej sama suknię uszyła. 

a dej spokój ,jak chciała wyglądać tak jak jej pasuje i za swoje się ogarnęła to co ci do tego, wystarczy że jej miejscówke na imprezie i transport ogarnąłeś za swoje, przecież prywatnie i tak nic bliżej was nie łączyło chyba że to ta twoja niedoszła Monia 

28 minut temu, jahooo napisał:

mylisz pojęcie "dziewczyna" z "zakonnica"

albo muzułmanka

2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

100 wziął i zadowoleni wszyscy

pytanie jak rozpisał to pomiędzy kościół/kolędę bo u nas w każdym domu dzielą datki parafian

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Wygląd wyglądem, ale ciężko mi zrozumieć te wymagania, a za kilka postów opis tego co się w zamian oferuje 🤣 

I potem takie ewenementy się spotykają na tym forum co to ten od chorego gardła i d*py tu wspominał 🤣

No ale jakieś tam lepiej mieć by byle kogo nie brać , ale żadnych "ideałów" wtedy siłę lepiej żyje 

Opublikowano
2 godziny temu, marulekk napisał:

witam, robicie dziś przy oborniku?? bo niewiem czy zaczynać 

wozi i trzęsie taki jeden we wsi ale znając życie do wieczora bedzie zaorane i śladu nie bedzie że nieterminowo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v