Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Dla mnie to jest wyczuwalne w Twoich postach. Zetknąłem się w życiu z wieloma rzeczami. Z tym też 

W 2002 jak moja przyczepa od Stara rozplaszczyla faceta na asfalcie już się ziemia dzielii bo myśleli że mnie wsadzą.

Opublikowano
4 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Chrzestna mojej córki jest moja koleżanką ze szkoły.Tak długo była miła i sympatyczna aż załatwiłem jej pracę w Niemczech i tam poznała faceta z którym się ożeniła.I od tego momentu koniec kontaktu.

I to świadczy o człowieku 🤷

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry  🙋 

I co tu słychać ciekawego🤔 

Rozważania na tematy rodzinne i prezenty komunijne 

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

W 2002 jak moja przyczepa od Stara rozplaszczyla faceta na asfalcie już się ziemia dzielii bo myśleli że mnie wsadzą.

Wypieła się z zaczepu  czy coś się urwało 

Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

Mnie chcieli zwalniać z roboty, wsadzać i Bóg wie co jeszcze, ale na szczęście obcy. Twoja sytuacja nieporównywalnie gorsza. Ja miałem oparcie, pomimo, że z niego nie korzystałem, to ono było. Właśnie w rodzinie. Ale takie sytuacje, jak Twoje widziałem od środka, więc trochę wiem i rozumiem. Zresztą stąd też najmłodsza chrześnica

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Moi rodzice mają wspólnie chrześniaka. To mój kuzyn, syn mojego chrzestnego. I był taki moment, kiedy on prawie się zaręczył z ...chrześnicą ojca. Chłopak bratanek mojej mamy, a dziewczyna bratanica mojego ojca. Gdyby doszło do zaręczyn i wesela, to ojciec🙆

Dobre👍

Ja się zastanawiam,mam dalszego sąsiada -jezdzil z 5 lat do panny a ożenił się z jej siostra🤷 

Wes siądź w święta przy stole🤦

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Wypieła się z zaczepu  czy coś się urwało 

Na rowerze z bocznej między auto a przyczepę się wpakował.Urwal przewód i przyczepa zachamowala bo tak to bym nie zauważył

Opublikowano
11 godzin temu, krzysiek1979 napisał:

Pany zapytam was tutaj. W szopie mam narzucane drewna pocietego i w tej kupie drewna siedzi jakiś zwierz. Trzymam tam kilka worków nie powiazanych z kartoflami do gotowania kurom. I to coś wyciaga te kartofle i chowa za klamotami. Dzisiaj patrze a tam dobre już pół worka nanosił sobie na kupke. Czy to szczur czy co za uj? Kartofle ponadgryzane. Tak samo codziennie szykuje papier na podpałkę i szczypy w koszyku. I ten uj zabiera ten papier i wciaga w pryzme drewna. 

u nas szczur tak kolby ciągał z QQ i łupił między polanami

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Na rowerze z bocznej między auto a przyczepę się wpakował.

No i gdzie tu Twoja wina? Gość pijany szedł po chodniku i zatoczył się wpadając pod tylną oś solówki. Kierowca nie zauważył, przeciągnął go ok kilometra, a wał zrobił z ciała miazgę. Kierowca bez zarzutów. Wina pieszego

5 minut temu, Baks00 napisał:

Dobre👍

Ja się zastanawiam,mam dalszego sąsiada -jezdzil z 5 lat do panny a ożenił się z jej siostra🤷 

Wes siądź w święta przy stole🤦

No słabo trochę. Chociaż gdyby było to dwóch braci, to po kielichu mogłoby być jeszcze gorzej...siedzieć przy tym stole 🤔

Opublikowano (edytowane)

No i gdzie tu Twoja wina? Gość pijany szedł po chodniku i zatoczył się wpadając pod tylną oś solówki. Kierowca nie zauważył, przeciągnął go ok kilometra, a wał zrobił z ciała miazgę. Kierowca bez zarzutów. Wina pieszego

No ale wisz,napewno łun winny.Tydzien przesłuchań po miesiącu umorzenie plus cały dzień mycia przyczepy.Ten był trzeźwy.Aaa,no i jeszcze auto badane przez biegłego 3dni czy aby na pewno sprawne.Wykryli spaloną żarówkę od wstecznego która nie miała wpływu na przebieg wypadku

Opublikowano
witejus napisał:

22 minuty temu, slawek74 napisał:

a co bez % to już nie można

Można, my byliśmy tydzień temu i obyło się bez %, nikt nie narzekał

najgorzej jak znajdą się tacy co po samochodach robią libacjie % 🤦‍♂️ a bywa...

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

No ale wisz,napewno łun winny.Tydzien przesłuchań po miesiącu umorzenie plus cały dzień mycia przyczepy.

Bo to by im pasowało..

4 minuty temu, Qwazi napisał:

No słabo trochę. Chociaż gdyby było to dwóch braci, to po kielichu mogłoby być jeszcze gorzej...siedzieć przy tym stole 🤔

No słabo, jeździłem do panny-no nie było to-a mój brat ożenił się z niej siostrą.Teraz robimy za chrzesnych  

Bozia czuwała nad mą głową,że chroniła mnie od tamtej rodzinny 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

No ale wisz,napewno łun winny.Tydzien przesłuchań po miesiącu umorzenie plus cały dzień mycia przyczepy.Ten był trzeźwy

Świadczy o poziomie tych, co tak myśleli. Nie ma się co dziwić, że Ty teraz myślisz tak a nie inaczej

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

po samochodach robią libacjie %

...po jesionkach...

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Bo to by im pasowało..

No słabo, jeździłem do panny-no nie było to-a mój brat ożenił się z niej siostrą.Teraz robimy za chrzesnych  

Bozia czuwała nad mą głową,że chroniła mnie od tamtej rodzinny 🤭

Bratowa w porządku 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

.... Kupił bym jej bilet w podróż w kosmos,oczywiście w jedną stronę 

To czemuś brata nie ostrzegł, kiedy był jeszcze czas🤔

Przed chwilą, Baks00 napisał:

.... Kupił bym jej bilet w podróż w kosmos,oczywiście w jedną stronę 

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Wes odstaw cielę od cycka🤦

Opublikowano

Świadczy o poziomie tych, co tak myśleli. Nie ma się co dziwić, że Ty teraz myślisz tak a nie inaczej

Ja wogule nad tym nie myślę.Ale nie zapominam.Najlepsze jaja były jak mi po miesiącu od tego bałaganu z komendy skierowanie do pomocy po urazowej do psychologa przysłali.

Opublikowano
Baks00 napisał:

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Wes odstaw cielę od cycka🤦

poryczy z tydzień i przestanie 🤭😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v