Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie jako największy patryjota czekasz na tego pierwszego elektryka, co to mati obiecał 🤔

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

a mi o nowy samochód za 150-200tys

A nie nowego to nie

To elektroniczne zabawki

Tam trzeba mieć 3 walizki

Jedna na zakup a 2 na serwis

Nowego bym nie kupił w życiu. 

a stare to się nie psujom 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

No idą Jak nie chcesz POprzec pisda

Wolę za pracę swoją wykonaną czy to w gospodarstwie czy poza mieć odpowiedni wynagrodzenie a nie żyć z darów 😝

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, marulekk napisał:

Poczekaj z wydatkami bo przyjdą ciężkie chude lata i będziesz potrzebował wtedy pieniędzy

No tym bardziej że dziś się dowiedziałem że jak peło dojdzie do władzy to ma porządek zrobic z tymi co po socjal pierwsi, a ostatni do roboty no i niby będą to zabierac, a tym co najgłośniej będą krzyczeć dodatkowo wstecz liczyć i zabrać za 5 lat :o to wszystko dzięki temu że PISDAŁY wyjebutali Polskę do ostatniej złotówki 🤣

Opublikowano
33 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Samobujcy chyba kupują takie samochody gdzie głowa w szybie

po mieście nic lepszego nie trzeba, się wpierdzieli wszędzie , parkowanie równoległe w najciaśniejsze dziury to pestka 

do takich aut miejsca parkingowe teraz robią 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

No tym bardziej że dziś się dowiedziałem że jak peło dojdzie do władzy to ma porządek zrobic z tymi co po socjal pierwsi, a ostatni do roboty no i niby będą to zabierac, a tym co najgłośniej będą krzyczeć dodatkowo wstecz liczyć i zabrać za 5 lat :o to wszystko dzięki temu że PISDAŁY wyjebutali Polskę do ostatniej złotówki 🤣

O żesz, słyszał Rysiek Jak co to przepisuj na mnie Volvo John Deere i Ursusa też wezmę no nie dasz chyba żeby tusek zabrał

A i przyczepe też😂

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

a stare to się nie psujom 🤔

Czasem tak ale młotkiem POładujesz sam a nie wszystko zakodowane dla serwisu

a nie chciałbyś takiego co nikt przed tobą wcześniej nie pierdział w fotel 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, marulekk napisał:

O żesz, słyszał Rysiek Jak co to przepisuj na mnie Volvo John Deere i Ursusa też wezmę no nie dasz chyba żeby tusek zabrał

A i przyczepe też😂

Inaczej sobie tego amaregedendronu nie wyobrażam co ma peło zrobić 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Gdzie oni tam drobnicą będą się zajmować 

Bardziej opłacalne będzie na bambrow podatek od posiadanego majątku nałożyć co PObrali na POPISPISane wnioski. 

4 minuty temu, slawek74 napisał:

a nie chciałbyś takiego co nikt przed tobą wcześniej nie pierdział w fotel 🤔

Nie ma takiego

Bo nawet ten nowy był napierdziany jak wjeżdżał do salonu czy na plac. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

kupili?

dasz sie kajtnąć?

No  pewnie  ze dam, tylko że to syna ale go namówię więc nie będzie problemu 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
37 minut temu, gregor1284 napisał:

Ciekawila mnie kiedyś ta wersja "3L", w koło komina to może nie głupie by to było 🤔

też mnie ciekawiło , do roboty latać te 20km  , jakby do stówy je krecić na ekspresówce to może by posłużyło troche

ale znowu zbiornik dyche mniejszy jak w polo

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Ko tym samochodom wydał atesty dopuszczenia do ruchu

Gdzie stuknięcie w tył miażdży głowę i łamie kręgosłup jak nie ma blachy do zgniotu. 

Screenshot_20230108_145223_com.opera.browser.jpg

Rysiek ni ma jak Volvo nie 🤦‍♂️

No nie każdy może se na takie pozwolić 😔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v