Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, wojtal24 napisał:

Marcin poważny chłop jesteś jak to mówił sp mój kolega "umiesz liczyć licz na siebie" a kto nam pomoże jak nie my sami sobie

Ototo. Tylko rolnicza partia może uratować rolników

Opublikowano
4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Mtz jest.krsjowy a ma w dowodzie wpisane że przyczepka bez hamulca max 750kg a twój Zetor chyba ponad 3t jak dobrze z dowodu przeczytałem a waga ciągników podobna 

4t...ale to są dane, których chyba w dowodzie nie powinno być wogóle...jak będę u brata, to z ciekawości zobaczę, czy on ma takie dane w nowych ciągnikach 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Wieki... 11 już pyklo

To tak się da?🙆‍♂️ 

Opublikowano
Qwazi napisał:

Przed chwilą, wojtal24 napisał:

masz kolegę w serwisie Zetora można wiedzieć gdzie ?

W Kaliszu

trochę daleko myślałem że może w Kutnie czy Bratoszewicach

gregor1284 napisał:

14 minut temu, wojtal24 napisał:

Marcin poważny chłop jesteś jak to mówił sp mój kolega "umiesz liczyć licz na siebie" a kto nam pomoże jak nie my sami sobie

Ototo. Tylko rolnicza partia może uratować rolników

a która to jest bo ja nie znam takiej

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

tak to juz chyba dozywocie..

Albo beatyfikacja...

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

przegapilas  najlepszy moment na rozwod ta srednia to 7-9 lat po slubie a tak to juz chyba dozywocie..

Czy jest jakaś dziedzina w której nie jesteś ekspertem 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

przegapilas  najlepszy moment na rozwod ta srednia to 7-9 lat po slubie a tak to juz chyba dozywocie..

W tam wspólny kredyt nas nie łączy 

13 minut temu, Pafnucy12 napisał:

To tak się da?🙆‍♂️ 

18 lat już mnie męczy ta przylepia. 

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

18 lat już mnie męczy ta przylepia. 

Nie martw się...

Jeszcze 20 i się przyzwyczaisz...😉

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Medycyna. Bo jednego nadal nie może pojąć 🤭

Że jest chory?😄

Opublikowano
jacus napisał:

7 minut temu, malaczarna napisał:

Wieki... 11 już pyklo

prowadzisz jakieś statystyki parafialne?

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Tak 🤭🤭🤭

Musimy jakoś mu to wytłumaczyć... Może da się jeszcze pomóc... To też człowiek ...

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Myślisz, że to ...uleczalne🤔...

Nie traćmy nadziei.. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v