Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. mam problem z nh tx32 mianowicie podczas wjazdu w pole po wykoszeniu ok 20 metrów zaświecił się brak ładowania, brak prądu na desce rozdzielczej. Po zgaszeniu kombajnu i próbie ponownego uruchomienia brak reakcji na przekręcanie kluczyka. Przekręcając kilkakrotnie kluczykiem prawo-lewo w końcu powiedzmy "zaskoczyło" i jest reakcja na desce więc kombajn odpaliłem uruchomiłem osprzęt o dzida w zboże. po 10 metrach bang, znowu to samo. ktoś może pomoże? dodam że alternator nowy i daje prąd.
Opublikowano

No chłopie! No przecież nikt z nas tego nie widzi Tu jasnowidzów nie ma Gdzieś coś nie łączy no i trzeba na piechotę szukać co i gdzie i dlaczego i naprawić Nic Ci z naszych porad. Ja Ci napisze sprawdź ten kabelek a ktoś inny że nie ten a ten drugi i obaj będziemy mieli rację bo nie wiadomo który nie łączy

Opublikowano

a takie pytanie do posiadaczy. Jak się nazywa lub co to jest obok bezpieczników i przekaźników taka bańka(walec) do którego są podłączone kable. Jakiś regulator napięcia ? żadnego numeru na tym nie ma, nie mam nazwy to wujek google niewiele powie, schematu też nie mogę nigdzie znaleźć. może ktoś ma schemat?