Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Zakupiłem w Austrii ciągnik  Case 685 AXL , niestety ciągnik jest malowany i nie mogę znaleźć nigdzie numeru VIN ciągnika. Czy jest ktoś może na forum kto może wskazać na zdjęciu w którym miejscu takowy numer się znajduje

Opublikowano
Dnia 18.07.2022 o 17:41, dugix1 napisał:

Witam . Zakupiłem w Austrii ciągnik  Case 685 AXL , niestety ciągnik jest malowany i nie mogę znaleźć nigdzie numeru VIN ciągnika. Czy jest ktoś może na forum kto może wskazać na zdjęciu w którym miejscu takowy numer się znajduje

Nr VIN z przodu na kadłubie  przedniego mostu   z prawej strony  lub na tabliczce  ba kabinie z prawej strony 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez damiano16
      Witam stoje stoje przed zakupem ładowarki przegubowej. Szukam informacji na temat marki schmidt. Jeśli ktoś posiada niech się wypowie o tej marce 
    • Przez dzony7701
      Zapraszam do nowo powstałej grupy na FB użytkowników oraz fanów! Tematyka grupy poświęcona tylko tym czterem modelom. Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych, zaproście znajomych użytkownika, fanów. Nazwa grupy:
      Ursus 2812/3512 MF 235/255 - sprzedaż/kupno/części/porady/naprawy/ulepszenia
      Pozdrawiam
    • Przez Leszek210
      Witam, mam następujący problem: w kombajnie Claas 96 o silniku mercedesa OM352A po przezimowaniu ubywa płynu w chłodnicy i przechodzi do oleju. Taki problem nie wystepuje latem. Caly okres zniw pracuje bez zarzutu trzyma poziom oleju i płynu. Problem pojawia sie po zimie.  Czy ktos miał podobny problem? Gdzie może być przyczyna? Proszę o poradę.
      LESZEK 
    • Przez Jano1232
      Witam was mam zamiar kupić agro masz runner 30 nie wiem jak to się sprawuję może wie ktoś jak to dział i by dolecił czy warto kupić
    • Przez Jurij5064
  • Dodaj nową pozycję...
v