-
Podobna zawartość
-
Przez cios1992
Witam. Posiadam ciągnik Landini legend 125 TDI. Świeży zakup. Niestety nie dostałem książki do ciągnika. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jak sprawdzić stan oleju w skrzyni? Nigdzie nie mogę znaleźć wskaźnika i korków przelewowych. Pozdrawiam.
-
Przez franczez
Zakupilem niedawno Landini 8880 99r. Ciagnik ogolnie spoko, ale podejrzewam ze mam do wymiany synchronizator rewersu, poniewaz przelaczanie przod/tyl odbywa sie ze zgrzytem.
Ktos robil taki remont? Chcialbym sobie niepotrzebnej roboty zaoszczedzic.
-
Przez franczez
Hej, moj landini ma taka przypadlosc, hamulce oczywiscie hamuja, ale porblem pojawia sie na prawym kole. Po wcisnieciu pedalu hamulca, hamulec potrafi nie odbic i prawe kolo trzyma. Wystarczy mu raz czy dwa wcisnac pedal do konca i hamulec odpuszcza. Gdzie szukac przyczyny ?
-
Przez GRPakosz
Na panelu Ehr świeci się kontrolka stabilizacji podnosnika (nie da się tego wyłączyć) ,miga kod błędu 2-2 . Podnośnik nie reaguje po zgaśnięciu diody od stabilizacji podnosnika dział tylko z błotników .
-
Przez Tomegk
Witam.Mam problem z przednim napędem w landini 7550,ostatnio zauważyłem ze na włączonym napedzie po nacisnieciu sprzegla strasznie wyhamowuje ciagnik(przy wyłącznym napedzie jest wszystko w porządku),dzis wyjechalem na pole i po włączeniu napedu nie ma sily ruszyc i gasnie,wyłączyłem napęd i wszystko jest w porządku,ktos moze mial podobny przypadek?Co to moze byc?Mechanicy urwanie glowy maja i najbliższe terminy na miesiąc
-