Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
WINORED    3
Witam , czy ktoś mógłby zrobić zdjęcie pompki hamulcowej w jednym z modeli 6550, 7550, 8550, 10000, 12500, 13000, 14500 
Mój "kochany" poprzednik uznał że takie luksusy jak pompka hamulcowa to są zbędne , hamulce zrealizował na (k...,mać) lince od pedału pociągnięta do ręcznego 😉 Dokumentacja dla mojego modelu 13000 podaje dwa rodzaj pompek ... z 2 i 3 otworami , pewnie zależy od rocznika , czy był zbiorniczek z DOT czy nie
 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez cios1992
      Witam. Posiadam ciągnik Landini legend 125 TDI. Świeży zakup. Niestety nie dostałem książki do ciągnika. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jak sprawdzić stan oleju w skrzyni? Nigdzie nie mogę znaleźć wskaźnika i korków przelewowych. Pozdrawiam.
       

    • Przez franczez
      Zakupilem niedawno Landini 8880 99r. Ciagnik ogolnie spoko, ale podejrzewam ze mam do wymiany synchronizator rewersu, poniewaz przelaczanie przod/tyl odbywa sie ze zgrzytem. 
      Ktos robil taki remont? Chcialbym sobie niepotrzebnej roboty zaoszczedzic.
    • Przez franczez
      Hej, moj landini ma taka przypadlosc, hamulce oczywiscie hamuja, ale porblem pojawia sie na prawym kole. Po wcisnieciu pedalu hamulca, hamulec potrafi nie odbic i prawe kolo trzyma. Wystarczy mu raz czy dwa wcisnac pedal do konca i hamulec odpuszcza. Gdzie szukac przyczyny ?
    • Przez GRPakosz
      Na panelu Ehr świeci się kontrolka stabilizacji podnosnika (nie da się tego wyłączyć) ,miga kod błędu 2-2 .  Podnośnik nie reaguje po zgaśnięciu diody od stabilizacji podnosnika dział tylko z błotników .
       

    • Przez Tomegk
      Witam.Mam problem z przednim napędem w landini 7550,ostatnio zauważyłem ze na włączonym napedzie po nacisnieciu sprzegla strasznie wyhamowuje ciagnik(przy wyłącznym napedzie jest wszystko w porządku),dzis wyjechalem na pole i po włączeniu napedu nie ma sily ruszyc i gasnie,wyłączyłem napęd i wszystko jest w porządku,ktos moze mial podobny przypadek?Co to moze byc?Mechanicy urwanie glowy maja i najbliższe terminy na miesiąc
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj