ZeTuR_7011 Opublikowano 11 Marca 2022 Opublikowano 11 Marca 2022 Witam kupię kombajn fortschritt e 514. Moja lokalizacja to Okolice Olsztyna, szukam do 300km od mojej miejscowości. Budżet trochę ograniczony 23 tysiące. Może być do lekkich poprawek za tą cenę nie oczekuję ideału tylko wystarczy od razu powiedzieć co jest do zrobienia itd. A nie że ideał a pojedzie się 300km a na miejscu nawet nie ma co oglądać bo wrak. Za bizony z góry podziękuje, oferty z OLX znam.
Karol06 Opublikowano 11 Marca 2022 Opublikowano 11 Marca 2022 Do tej kwoty co podałeś to ciężko będzie o 514 nawet do poprawek, pare miesięcy temu trochę forszajów objeździliśmy, w tym oglądałem 514 za 27 i to był rupieć kompletny. Ostatecznie kupiony mdw 513 z 89r(czyli 514 tylko eksport na Szwecję) z hederem 3.6m, sieczkarnią na elektromagnes za 42 tys. Ogłaszający twierdził że stan idealny, igła po prostu a i tak było pare rzeczy do poprawy, ale ogólnie kombajn niezniszczony i mały przebieg
ZeTuR_7011 Opublikowano 11 Marca 2022 Autor Opublikowano 11 Marca 2022 1 godzinę temu, Karol06 napisał: Do tej kwoty co podałeś to ciężko będzie o 514 nawet do poprawek, pare miesięcy temu trochę forszajów objeździliśmy, w tym oglądałem 514 za 27 i to był rupieć kompletny. Ostatecznie kupiony mdw 513 z 89r(czyli 514 tylko eksport na Szwecję) z hederem 3.6m, sieczkarnią na elektromagnes za 42 tys. Ogłaszający twierdził że stan idealny, igła po prostu a i tak było pare rzeczy do poprawy, ale ogólnie kombajn niezniszczony i mały przebieg Nie mówię że nie będzie to ciężkie. Po prostu jeśli nie znajdę to będę musiał kupić tego z "podwórka" Lecz martwi mnie to że kilka lat stoi nie używany ale to długa historia.
Rekomendowane odpowiedzi
claas Mega 360 czy lexion 520/510
Ursus oraz plug fortschritt b125