-
Podobna zawartość
-
Przez pawcio6045
Witam mam pytanie do użytkowników Renault 110.54 pod kabina na obudowie jest jakby korek wlewowy a na dole za podpora wału napędu jest okienko przykręcone na kilka śrub m8 jest tam olej? w jakim celu służy te okienko ? proszę o odpowiedź.
-
Przez ziutek92
Witam panowie czy kosz walka wom jest jakieś magiczny sposób bez rozpołowienia pomiędzy skrzynia a mostem? Czy idzie go wyciągnąć z którejś stronimy z lewej bądź z prawej po wykręceniu pompy?
-
Przez traktorzystaJakub7211
Witam mam problem z szarpiącym (włącza i wyłącza się) napędem w aresie 710, podług tego miga też kontrolka od napędu,dodam że ładowanie jest i licznik działa normalnie, bo wiem że jedno z drugim mają coś wspólnego. Czujnik przy pedale chamulca sprawdzony. Wiem że elektryka w aresach jest problematyczna więc może ktoś spotkał się już z takim problemem i podpowie coś.
-
Przez pelepele22
Panowie nie typowa sprawa. Już nie wiem w czym tkwi problem.
W mojej renówce zaczęło ślizgać się sprzęgło.
rozpołowiłem wymieniłem łożysko 1 stopnia , ściągnąłem docisk, koło zamachowe zawiozłem do firmy, która zajmuje się regeneracja sprzęgła. Zregenerowali tarcze napinali nowe płytki , skrobali koło zamachowe i docisk jest to sprzęgło dwutarczowe firmy luk. Założyłem ponownie wszystko ustawiłem odległości pierwszy stopień 3 mil drugi 5mm i nie wysprzegla . Nie mogę wrzucić biegu chcąc wrzucić, ciągnik powoli rusza dopiero gdy zaciągnę drugi stopień to w tedy mogę swobodnie wrzucić bieg . Co może być przyczyna bo już ręce opadają 4 razy go rozpolawialem
-
Przez Domek96
Witam zerwała mi się linka walka wom,jej długość całkowity 1800mm,mogę od ręki kupić nową tylko krótszą 1450mm czy będzie pasować jak założyłbym krótszą Renault 75.14 rok1984
-