Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze. A ma może patent od czego można by położyć kola tak żeby nie ocieraly o zwrotnice. Do 60 tki czy ruskiego jest  masa kół zamiennych A do tego nie mogę nic ciekawego trafic

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez stahu
      Witam 
      Same silver 130 2004 jak w tytule, podczas jazdy na 1 sekundę traci moc, tak jakby ktoś puścił gaz na sekundę po czy jedzie dalej. I tak co jakiś czas. Dodam że jak usrawie ręczy gaz to ten problem nie występuje. Występuje tylko gdy używam gazu nożnego ...
      Ma kto jakiś pomysł na ten problem 
    • Przez Kuba422
      Posiadam Deutz Agrotron new 118 i nie mogę znaleźć cewki gaszenia moze ktoś wie gdzie ona się znajduje
    • Przez Kuba422
      Posiadam Deutz Agrotron 118 stał 2 miesiące chciałem go odpalić ale tylko kręci i nawet dymka ni puści z tłumnika a przed postawieniem go na dluższy czas normalnie pali . Czy ktoś wie gdzie może być cewka gaszenia w Deutz Agrotron 118 rok produkcji ciągnika to 2005 rok
    • Przez danielooo25
      Witam jakie macie opinie o ciągniku same laser 100 chciałbym wiedzieć coś o nim ponieważ znajomy sprowadził ten ciągnik z Włoch rok 1991 prosty mechaniczny ciągnik, dodam że pracowałby na 15 ha i byłby to główny ciągnik z kosiarką i do zwożenia bel czyli też z turem a w polu głownie to talerzówką lub gruberem. Więc jesli ktoś taki ciągnik użytkuje to prosiłbym o opinię bo nie wiem czy warto taki nabytek brać czy jednak odpuścić 
    • Przez Bartek0306
      Sprzedam fabrycznie nowe oryginalne wtryski 4290986 kpl 6szt. Do silnika Deutz z serii TCD 2013 -1000zł/szt (kpl 6000zł) do ewentualnej negocjacji.
      Ciągniki rolnicze: Deutz-Fahr (modele Agrotron L710, L720, L730), Same, Lamborghini.
      Tel. 721562930
  • Dodaj nową pozycję...
v