Przez
Diki9520
Witam.
W ostatnich dniach wymieniłem kompresor klimatyzacji, chlodnica klimatyzacji wsadzona po regeneracji/czyszczeniu, wymieniony regulator temperatury klimatyzacji, wszystkie wycieki poprawione szczelności klimatyzacji 100%. Przyjechała firma sprawdziła szczelność nabiła współczynniku a klimatyzacja nie działa tak jak powinnna. Przy 20 stopniach na dworze i wietrze nie mogę wychłodzić kabiny. Czuję, że coś chłodzi ale to delikatnie. Pracując wczoraj 3 godziny nawiewy chodziły cały czas na pełnych obrotach a krótko mówiąc w kabinie nie było zimno a dodam, że było na dworze wietrznie i 20 stopni. Wydaje mi się, że regulując pokrętłem temperaturę klimatyzacji na panelu przy kierownicy co wymieniłem, nie było żadnej różnicy w działaniu klimatyzacji, albo z tego wszystkiego mogę się mylić, bo trochę kasy poszło a to nie działa tak jak powinno… To co będzie jak wrócą upały i będzie słońce paliło? Mam wrażenie, że to nie działa tak jak powinno i szukam porad co może być nie tak. Dodam, że ta klims od zakupu ciągnika przez nas słabo działa.
Z góry dziękuję za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi
Problem z jazdą do przodu ładowarka Merlo 26.6
Orka zimowa