Skocz do zawartości

Rolnik szuka żony 8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie no, nie mówimy tu o facetach, raczej chodzi o panny z edycji 8 vs pieczarkowa. :P W sumie konfrontacja urody męskiej z żeńską to tak trochę słabe xd 

Edytowane przez patryk546
Opublikowano

Nie wiem co wy w tej Kamili takiego widzicie. Normalna dziewczyna a tu same oh i ah. Tyle że ubiera się z gustem i to jej dużo daje.

Opublikowano (edytowane)

Schabowym z ziemniaczkami szybko się nasycisz, a ryżem będziesz się delektował ziarnko, po ziarnku. No i ryż jest łatwostrawny w przeciwieństwie do schabowego, po którym można dostać niestrawności😉 

Edytowane przez bergman31
Opublikowano
17 minut temu, cinek1808 napisał:

Mi jednak podchodzą polskie dania a nie jakaś chińszczyzna albo tajskie klimaty. Po których nie wiadomo czego się spodziewać

Schabowy z ziemniakami jest tak samo polskim daniem jak potrawka z kurczaka i ryżem. Zresztą ja rasistą nie jestem😀

Opublikowano
23 godziny temu, cinek1808 napisał:

Lepiej z brzydkiej jeść schabowego z sałatka i ziemniaczkami niż z ładnej ryż. Wszystko kwestia gustu. Kamila jest ładna, ale bardziej mi się podobała Ewelina od Stanisława

Tak, aczkolwiek te jedzenie musi Cię zachęcić na fotografi/filmie, bo czlowiek je okiem, takim ciastkiem ustrojonym jest Kamila, stad do niej jeszcze przed emisja programu przyjezdzali faceci z bombonierkami. 

Kamili przedsiebiorstwo ja bym porownal do takiej gry komputerowej, gdzie jest 9 hal, czyli 9 levelów, ona na razie zarządza jedną, czyli jest na 1 levelu xD

Opublikowano
43 minuty temu, bergman31 napisał:

Schabowy z ziemniakami jest tak samo polskim daniem jak potrawka z kurczaka i ryżem. Zresztą ja rasistą nie jestem😀

Żebyś nie poznał tajki z pindolem. Bo może być nie ciekawie. 

@patryk546 to chyba musisz ją znać że masz takie informacje

• Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, cinek1808 napisał:

Żebyś nie poznał tajki z pindolem. Bo może być nie ciekawie. 

Ryż rośnie także we Włoszech i Turcji, więc ryzyko trafienia na kobietę z ptaszkiem jest bliskie zeru😉

48 minut temu, patryk546 napisał:

Kamili przedsiebiorstwo ja bym porownal do takiej gry komputerowej, gdzie jest 9 hal, czyli 9 levelów, ona na razie zarządza jedną, czyli jest na 1 levelu xD

Zmieniłbym fabułę gry: najpierw bohater gry musi wysprzątać 9 hal; drugi etap, przerzucić 9 tirów podłoża do pieczarek; trzeci etap, zebrać wszystkie pieczarki. Po ukończeniu wszystkich zadań bohatera gry czeka randka z Kamilą😀

Opublikowano
1 godzinę temu, bergman31 napisał:

Ryż rośnie także we Włoszech i Turcji, więc ryzyko trafienia na kobietę z ptaszkiem jest bliskie zeru😉

Zmieniłbym fabułę gry: najpierw bohater gry musi wysprzątać 9 hal; drugi etap, przerzucić 9 tirów podłoża do pieczarek; trzeci etap, zebrać wszystkie pieczarki. Po ukończeniu wszystkich zadań bohatera gry czeka randka z Kamilą😀

No typowo, a jak znasz kody do gry to koncowym etapem jest scena w łóżku xD

• Haha 1
Opublikowano

Ten program na MTV to dno i metr mułu,nie wiem jak myślący człowiek może to oglądać.

Opublikowano
akooo napisał:

Nie wiem co wy w tej Kamili takiego widzicie. Normalna dziewczyna a tu same oh i ah. Tyle że ubiera się z gustem i to jej dużo daje.

Bo większość tu to starzy kawalerowie co kobiety tylko w telewizji oglądają i ślinią się na widok pierwszej lepszej 😜