Problem z kierowaniem
-
Podobna zawartość
-
Przez gorskip725
Witam, niedawno kupiłem New Holland ts110a. Po odpuszczeniu hamulca ręcznego zaczyna piszczeć, a po chwili mruga kontrolka P. Nie mogę włączać biegów rewersem - pokazuje się CP; to znaczy, że muszę wcisnąć pedał sprzęgła, i tak za każdym razem, gdy chcę zmienić kierunek jazdy. Nie mam do niego żadnej instrukcji obsługi ani nie wiem, jak można sprawdzić kody błędów. Czy miał ktoś już podobny problem.?
-
Przez Okisz
Czesc,
Planuje zrobić wymiane oleju hydraulicznego w mojej t6.
Z racji ze ten sam idzie do mostow i zwolnic i wszedzie oprocz silnika trzeba mi go 80 litrow.
Na alledrogo ambra multi g to koszt okolo 2200 za 80l.
W serwisie nh zaproponowali mi zamiennik z shella spirax s4 txm. Na 80.litrach wychodzi 600zl taniej. Akurat prawie na filtr...
Normy ma te same i parametry. Uzywacie go moze u siebie?
-
Przez Czekaj_0
Witam mam problem z ciagnikiem nh t6050 a mianowicie mam biegi polowe wbita chce ruszyc ciagnie przez 10cm i wyswietla N na ekranie i wbija na luz czasami biegi zalapia i jest mormlanie podkresle ze przy szosowych nie ma tego problemu wie ktos czemu tak sie moze dziac?
-
Przez pio46
Witam T 6050 przestał pokazywać prędkość jazdy , wyświetla się 0,00. Jaka może być przyczyna , gdzie szukać czujnika prędkości?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Nie rozłącza przedniego napędu
Problem z hamulcami MF 699