Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Szukam opini na temat ciągnika John deere 6145r skrzynia autopower najlepiej jakby odezwał się użytkownik podłokietnika command pro. czy ktoś ostatnio kupował taki model. Z góry dzięki za odpowiedz 

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie sterowania skrzynią czy trzeba przełączać zakresy na prace polowe i transport. I jak się sprawuje przez ten okres użytkowania. Głównie ciągnik bd pracować w kosiarkach do trawy oraz dużo w transporcie, mamy fendta i wolelibysmy na skrzyni bezstopniowej. Tylko mam dylemat jeśli chodzi o John deera czy nie bd za dużych strat mocy na tej skrzyni i wacham się pomiędzy direct drive a autopower 

Opublikowano

U mnie ciągnik lata i w transporcie i pracuje przy pługu. Cały czas pracuje na auto. Na razie jestem zadowolony z tej skrzyni.
Aczkolweik czytałem ze direkt drive ma większa sprawność. Na plus tez działała isobas w połączeniu z joystickiem commman pro i wyświetlaczem. Ganiam nim z opryskiwaczem Amazone nic nie musiałem dodatkowego montować.Podłączyłem  wtyczkę isobas i wszystko działa bez zarzutu sterowanie opryskiwaczem, sekcje, gps. Podobno nie zawsze to działa w innych ciągnikach. 

Opublikowano

A może powiesz coś więcej na temat 6130r, sam planuje kupić takiego tylko z autoquad. Jaki pług z nim współpracuje i czy tylko pług czy może jakis agregat uprawowo siewny ?