-
Podobna zawartość
-
Przez JozeF84
Witam. Handlował ktoś z was z firmą?? Delta Industries. Adres, ul. Poznańska 15, 46-220 Byczyna. NIP, 751-17-77-348. Telefon, 570136565 . poproszę o opinie na jej temat
-
Przez Zdzisław
Witam planuję na wiosnę zasiać jakaś rośline na ziarno aby pożniwach była na poplon. Przymierzam sie kupić Rzodkiew Oleistą i niewiem czy ona będzie dobra czy polecicie coś innego.
-
Przez sambao
Jeżeli ktoś ma doświadczenia jakiekolwiek na temat uprawy uproszczonej zapraszam do podzielenia się uwagami i spostrzeżeniami.
-
Przez Wielkopolanin
Panowie proponuje nowy (szukałem i takiego nie znalazłem), myślę, że ciekawy a na pewno ważny temat. Jak to jest u Was, czy badacie Swoją glebę? Jeśli tak to na co, jak często i ile za to płacicie? Jak myślicie, czy w warunkach Waszych wsi było by zapotrzebowanie na usługę badania gleby, od pobrania próbek, do dostarczenia wyników i zaleceń? Ja muszę się przyznać, że do tej pory nie badałem gleby, dopiero w tym roku po raz pierwszy na studiach zacząłem to robić.
-
Przez Forumowicz
Witam nie wiedziałem pod jaki temat to podpiąć więc przepraszam. Mam pytanie przejołem po ojcu gospodarke mielismy 30 ha teraz mi doszło i mam 50 ha i mieliśmy słaby płodozmian bo był rzepak i pszenżyto i rzepak ostatnio słabo dawał i chce coś zmienić i zrobiłem sam płodozmian i mógłby ktoś powiedzieć czy on jest dobry na nasze ziemie czyli 4 i 5 klase. Ziemniaki - pszenżyto lub pszenica - rzepak - groch ozimy . Myślałem nad tym czy zamiast ziemniaków dać kukurydze ale chyba bardziej opłacalne są ziemniaki.
-