Szufla do tura
-
Podobna zawartość
-
Przez RolnikAdi
Witam. Przeszukałem forum i nie mogę znaleźć podobnego tematu. Chcemy kupić łyżko krokodyla (głównie do kiszonki) i mamy problem z wyborem. W podobnej cenie są w okolicy z sonarolu jak i metal-fachu. Sporo się od siebie różnią. Sonarol wydaje się mieć solidniejszą "ramę" tą która się zamyka od góry i łyzka ma tylną ściankę prawie pod kątem prostym. W metal-fachu wydaje się być górna rama słabsza (są tylko po dwa plaskowniki i siłownik od każdej strony, pomiędzy tylko profil z zębami) Różnią się jeszcze tym, że w pierwszym siłowniki są usadowione bliżej środka nie od zewnątrz... ale mimo to metal-fach jest cięższy, pomimo prostszej budowy. Chciałabym prosić o poradę, czy takie różnice mają na coś wpływ i czy może ktoś mógłby jeden z nich polecić?
-
Przez bellarosa1122
Witam użytkowników,
Zastanawiam się nad zakupem ładowacza do Belarusa 952. Poszukałem trochę po OLX, zadzwoniłem do kilku sprzedających, i mam rozstrzał cenowy od 13 tyś za agrosped v-1500 do 18500 za metal technik. Moje pytanie brzmi jak wygląda sprawa z jakością? Cudów nie wymagam, wiadomo, że mówimy tutaj o najtańszych ofertach. Jak wygląda sprawa z pośrednikami? Proszę szanowanych użytkowników o podzielenie się swoimi doświadczeniami.
-
Przez porosdawid000
szukam opinii o ładowaczu inter-tech, metal-technik sonarol itp budżet do 25tys netto do new Holland t4.65 65km jaka markę byście polecili byłem przekonany do sonarolu ale okazało się że nie ma poziomowania a przy rozładunku palet bardzo dobra sprawa. -
Przez Arturo1610
Witam mam problem ze sterowaniem ładowacza mx takim joistickiem. Problem jest taki ze po popchnieciu dźwigni lekko do przodu ładowacz opada tylko pod własnym ciężarem a hydraulika wgl nie daje cisnienia. A gdy docisne go na Maxa do przodu to wtedy idzie ciśnienie ale jak np docisne ładowacz do ziemi aż podniosę przod ciagnika to on nie trzyma tylko jak puszcze joistick to odrazu tak jakby sie luzuje i ciagnik opada. Z tego co wiem to po popchnieciu lekko do przodu powinna działać hydraulika a gdy dam na max do przodu to powinna byc funkcja pływająca a tu jest jakby odwrotnie. Ktoś wie jak to powinno byc? Taki joistick
-
Przez kaczmi
Witam wszystkich, mam taki problem z ładowarką którą ostatnio kupiłem, jeśli ładowarka stoi to nie mogę podnosić opuszczać wysuwać ramienia ;/. W biegu działa wszystko normalnie bez problemowo gdy się znowu zatrzymam to po kilku sekundach opuszczania i podnoszenia znowu to samo ładowarka zaczyna się trząść i nie idzie ani podnieść ani opuścić wie ktoś co to może być ????gdzie szukać przyczyny ???
Sory nie ten dział nie wiem jak usunąć ;/;/
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kosiarka bijakowa do C360
MTZ z turem