Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjęcie czego-kabelka? Grzałka jest w środku jest w formie przekładki i zamontowana jest na łączeniu rury dolotowej z kolektorem. U mnie kolektora dolotowego jako takiego nie ma, bo jest to jednolity odlew z głowicą. U Ciebie będzie prawdopodobnie tak samo bo to są sil. JD tylko ja mam 4-kę a Ty 6-kę.

Opublikowano

20200404_132958.jpg

Czy to jest to zaznaczone ? I mam jeszcze pytanie czemu mu mogą same wzrastać obroty podczas pracy ? Czybmoze to być coś że sterowaniem elektronicznym  obrotów związane?

Opublikowano

Tak, to jest spirala-grzałka powietrza, jak zauważyłeś dochodzi tam dość gruby kabel. Mogę tylko dodać że jest to lepsze-skuteczniejsze rozwiązanie od świecy płomieniowej.

Nie wiem jaką masz pompę, może kolejne zdjęcie? Ale prawdopodobnie mechaniczną, więc elektroniki tam nie ma.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez kamcioxxxx
      Mam problem z przednim napędem brak zasilania elektrozaworu i nie rozlancza przedniego napedu.
      Na wyświetlaczu po naciśnięciu przycisku pokazuje ikonka od przedniego napedu  i po wylaczeniu gasnie  a na cewce niema napiecia na krutko jak podam napiecie na cewke to sprzeglo rozlonczy przedni naped . Gdzie sie znajduje przekaznik od tego napedu bo nie slychac zeby cykal albo bezpiecznik  
    • Przez kamcioxxxx
      Rysunek techniczny składania sprzegla przedniego napedu  
      Potrzebuję schemat składania sprzegla  
    • Przez Bartłomiej93
      Dzień dobry,  mam dziwny przypadek,  w Renault 620rz jak odpalam na zimnym przez krótki czas leci mi surkiem olej,  załączam zdjęcie,  proszę o pomoc 

• Przez pawcio21
      Witam ma ktoś może namiar na kogoś kto ma kompa do Reni tenis 550 kalibracja potrzebna okolice Szczecina  może ktoś jest co by wpadł pomocy 
    • Przez kamcioxxxx
      Problem z przednim napędem nie rozłącza go do elekto zaworu napiecie dochodzi przewod z białym paskiem

Zauważyłem ze w filtrach hydraulicznych pojawiły sie opiłki  
      Na wyświetlaczu pokazuje ze naped jest zalonczony  albo wyłączony ale w żaden sposób go nie rozłącza 

• Dodaj nową pozycję...
v