Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Ma ktos jakiś namiar gdzie dorabiaja taśmydo podajnikow, przenosnikow??? Może ktoś ma taśmę taką 1m szeroką?? 

Zadzwoń do firmy phu maj w Opolu lubelskim  tel.501649014 Ja u nich robiłem taka taśmę i była to najtańsza oferta w kraju Za taśmę 

5000 mm szerokości 980 mm  z zabierakami wys 30 mm co ok 300mm  gr, 3,2 ok 1000 zł do takiej maszyny 

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

hmm. może coś z nich ocalało? kurpiak wziął?

On nie KURPIAK,może w połowie. Wiem że wykorzystywał to do ograniczników żeby krowy futru pod siebie nie wciągały

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Już parę lat temu chodziły opinie że to gorsze egzemplarze. A z korbowodem, to chłopak jakiś wystawiał w galerii zdjęcie. Szukał pomocy czy ktoś nie dorobić takiego bo nigdzie nie ma w sprzedaży. Szukał nawet silnika na podmiankę. 

Tego to to nie słyszałem. Mało brakło i na podwórku stał by 670 DT ale diler namówił na mocniejszy z perkinsem ale i droższy.

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

On nie KURPIAK,może w połowie. Wiem że wykorzystywał to do ograniczników żeby krowy futru pod siebie nie wciągały

znaczy się Tomek :D dałbyś radę jakoś się z nim skontaktować, może nie pociął wszystkich

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

te Ty jak po tych firmach jeździsz to byś ogarnął nam te pasy :D

A jakie potrzebujesz?

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Normalnie mogę, tylko nie mogę się KONTAKTOWAĆ z innymi osobami.

Czyli można w pole pojechać itd byle się nie kontaktować z ludźmi?

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

Za trochę. Teraz mam kwarantanne

Ty tyż ?

5 minut temu, danielursus3p napisał:

A jakie potrzebujesz?

Czyli można w pole pojechać itd byle się nie kontaktować z ludźmi?

Tak 😉

Opublikowano

To nie ma tragedii

Przed chwilą, soltys48 napisał:

3 raz

Daj pan spokój. Płacą za to ?

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

a te metr szerokie dla bratarolnika?

To kurła O jakie chodzi, ja o tych na metr😂

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Taaaa już Ci napłacą.......

Czujesz się jak pies na łańcuchu

To pier**le. Co by się nie działo zagadam z bossem żeby mi wypisal kwit że przebywam od długiego czasu w trasie w razie co 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v