Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

W tygodniu sprzedane 5 sztuk .

2 jaloszki mm Hf/LM , jeden byczek prawie cały bialy troche siwego (korzenie sm) jeden hf , (te +/- 2 tygodnie mialy) i jeden 7-8 tygodni krzyzowka nrf/ hf ale matka 100% ho i wyszedl jak hf.

Razem za nie 2500, sprzedane handlarzowi, mazowieckie.

Opublikowano (edytowane)

@Primula94 chętnie bym kupił cielęta jak byś miał w najbliższym czasie taki komplet 4-5 sztuk to daj znać. Z jakiego powiatu jesteś ?

A jak to jest z dopłatami do bydła do kiedy można je kupić żeby dostać dopłaty?

Edytowane przez wysoki1122
Opublikowano

teraz to  za 500zł hf-a nawet w małopolsce wyrwiesz. Cena żywca przygnębiła , wiosenna susza dobiła. Trawy powoli się kłoszą, , a ledwo 30cm mają. czyli pierwszy pokos -50%. Ale nie ma się co dołować , jak zaczynałem z bydłem to się hfa po 5,80 sprzedawalo i jakoś głodny nikt nie chodził. A tucznika po 2,80 sie opchlo i żyło się dalej.

Bo trza było od małego się uczyć kraść , a nie ino robota i robota🤔

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v