Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 godziny temu, Tomek0406 napisał:

Panowie jak wygląda sprawa wyjazdu do innego województwa po cielaki i transport ich w dobie koronawirusa??Mam dobrą oferte na wschodzie Polski ale obawiam sie mandatu związanego z tymi obostrzeniami?

Jeżeli posiadasz wszystkie "dokumenty"niezbędne do do transportu to śmiało możesz jechać

W weekend kupione 26szt SM/MO i MM wszystko kolory (24 byczki i 2 jałoweczki)w wadze od ok70-240kg łacznie za 30 tyś

• Like 1
Opublikowano

Krzyczeć nie znaczy sprzedać. Cielaka full

5 godzin temu, Berthold napisał:

Zejdź na ziemię... Po tyle to teraz u gospodarza na wielkopolsce... A nie na Podlasiu. 

Ostatnio propozycja po 300 hurtem HO,MM

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

@soltys48 Za taką cenę to nawet jakiegoś HO mogę wziąść, w ramach udanej transakcji:) Widziałeś jak te byczki wyglądają?Jest sens ręce brudzic?Za ile byś to przywiózł w moje okolice i ile by tego było?Pisałem wiadomość ale masz pełną skrzynke

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v