Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie zdjęcie jest wstawione tak jak mówiłem na moim profilu ,powiadomienia o zaladowaniu zdjęć przyszło ,możliwe że coś nie pyklo bo korzystam z aplikacji .

Opublikowano (edytowane)

Nie ,a mam być 🤔

Jak skończę temat to to z ogłoszenia będzie sprzedane. Z tego co mi wiadomo to już się ktoś tym interesował

Wstawił Byś zdjęcie w galerie jak zamontowane

Jeżdżę w tamte strony

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
15 godzin temu, artek27 napisał:

Hf od 300-500. Mieszane zaczynają się od 600-800. Jak coś to będę miał dwa mieszance po 750zl.

Coś takiego mam. 

IMG_20200723_213206.jpg

IMG_20200723_213159.jpg

jaka to okolica?

Opublikowano (edytowane)

Podlaskie Powiat Siemiatycki. 

2 godziny temu, ACoCieTo napisał:

Gratuluję ładne sztuki żeby było bliżej to bym je wziął u nas za takie trzeba zapłacić ponad tysiąc (u handlarza oczywiście)

Te są właśnie na handel kupione. 

Edytowane przez artek27
Opublikowano

@Panox Zastanawiam się nad takim pastuchem jak Ty. Jednak obawiam się, że to za słabe słupki, jak dla bydła. Jak to u Ciebie wygląda, nie przechodzą, nie targają?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v