Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak patrzę na ten entuzjazm zakupowy to chyba na kolejne tarczę przygotowania żeby choć 3ci próg łapać 😁

Opublikowano

Idzie sie wkuć 

Przed chwilą, HF86 napisał:

Tak patrzę na ten entuzjazm zakupowy to chyba na kolejne tarczę przygotowania żeby choć 3ci próg łapać 😁

U mnie nie, bo jak widzę ile ludzie znow zwożą to za chwile kury znow bedą spały na dworze bo cielaki w kurnikach bedą😂😂😂😂😂

• Haha 1
Opublikowano

A szwagier krowy po 6.5 brutto pogonił .trochę ssania jeszcze jest. Aby apetyt w nowym roku też przynajmniej taki był na wołowinę 

Opublikowano

A za 2 lata ceny nie bedzie. Sąsiad aktualnie stara oborę co stała pusta ze 4 lata zasiedlił cała cielakami oraz stara stajnie na uboczu, 50 sztuk wstawił, bo jak to mówi chłopaki do szkoły nie chodzą, nudzą sie to zeby głupoty im nie przychodziły do głowy, jakby miał juz mało- 200 sztuk krów i jałówek😂😂😂😂😂😂😂

Opublikowano

Kiedyś tyle pgr miał i z 20 luda zatrudnionych. Dziś uj tam poco spać. Zgarbi się przy robocie i nawet się nie rozejrzy co w koło się dzieje. Ale jak kto żyje żeby robić to jego wybór 

Opublikowano

pojebalem. 49 chyba miałem bo 18 tys przyszło. też sprzedałem kilka na koniec lutego.

Opublikowano
10 minut temu, HF86 napisał:

Kiedyś tyle pgr miał i z 20 luda zatrudnionych. Dziś uj tam poco spać. Zgarbi się przy robocie i nawet się nie rozejrzy co w koło się dzieje. Ale jak kto żyje żeby robić to jego wybór 

No robi 5😂 i do tego 120ha rozjebane w promieniu 25 km od gospodarstwa😂😂😂😂😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v