Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
juzek89 napisał:

Nie poznałem że to szanowny pan RUTKOWSKI. OMG ale dziadek, masakra. Co on tam robi? Śledzi Zbycha, Rolników, czy szuka kasy co zginęła ( te 8 baniek)?

bronił własciciela :p zwolywal konferencje prasowa ale jak zobaczył ilu rolnikow przyszlo to sie nie odbyla :p

Opublikowano
1 minutę temu, kanalia36 napisał:

kanalia nic nie wie bo ja alkoholu nie pije  zapamiętajcie ludzie ja jestem piwoszem!!!!!!! i to piw rzemieśliczych i porterów ja takiego czegość jak żubr czy tyskie nawet nie tykam

No to na bykach na takie frykasy nie zarobisz.

Co najwyżej jakie karpackie albo tatre 😜

Gór nie lubisz??😀

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, juzek89 napisał:

Nie poznałem że to szanowny pan RUTKOWSKI. OMG ale dziadek, masakra. Co on tam robi? Śledzi Zbycha, Rolników, czy szuka kasy co zginęła ( te 8 baniek)? 

Edytowane przez AdamRo
  • Like 2
Opublikowano
20 minut temu, lukaszwlkp napisał:

Andrzej Gruszka - jakiś handlarz z gór, czy ktoś może coś o nim powiedzieć?

Cześć już dalej w Polsce kupca nie mogłeś poszukać?

Opublikowano

ja masówek nie pijam, np. w Miłosławiu jest browar Fortuna  takie browary sporzywam a nie co hołota w całej Polsce może mieć:D

a na bykach od roku kreskę postawiłem  jakbym był rasową kanalią to zagłodził bym cholerstwo jak ten z tego artykułu.

Resztki sumienia zmuszają mnie do ich oprzętu

Opublikowano
5 minut temu, kanalia36 napisał:

ja masówek nie pijam, np. w Miłosławiu jest browar Fortuna  takie browary sporzywam a nie co hołota w całej Polsce może mieć:D

a na bykach od roku kreskę postawiłem  jakbym był rasową kanalią to zagłodził bym cholerstwo jak ten z tego artykułu.

Resztki sumienia zmuszają mnie do ich oprzętu

jak masz jeszcze to rogate cholerstwo jak to mówisz i ci przeszkadza - chętnie przygarne i będe dbał jak o swoje 

Opublikowano
28 minut temu, juzek89 napisał:

Zbyszko i Rutkowski to ziomale od szklanki. Tak pan detektyw zawsze o bandytach krzyczał a teraz sam bandytów  broni

• Like 2
Opublikowano
19 minut temu, ab23 napisał:

Cześć już dalej w Polsce kupca nie mogłeś poszukać?

Znajomy mu sprzedaje i niby zadowolony jest. Na dziś 7,5 zł netto za byka i Zgadza się na ogólną. Gdzieś z małopolskiego ponoć. Jeśli będę z nim gadał to dowiem się więcej, ale jeśli ty o nim nie słyszałeś to czy on naprawdę istnieje? 😁

Opublikowano
55 minut temu, juzek89 napisał:

Darmowej reklamy

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

A krowa to nie bydło ? Czyli jałówka to nie cielak ?

W takim razie mamka to byk ? 

Bo krowy się gwałci i molestuje pozyskując z nich mleko a mamki odpajają cielaki dlatego jest bydłem. Taka różnica . 

Teraz to wiesz , byki mają twarz , krowy cierpią i mają piersi a cielaki płaczą . A ten film to na te czasy . Cześć nawet nie zna tego filmu . Obejrzyjcie do końca ten krótki 

Edytowane przez tomaszmab
Opublikowano
1 godzinę temu, kanalia36 napisał:

kanalia nic nie wie bo ja alkoholu nie pije  zapamiętajcie ludzie ja jestem piwoszem!!!!!!! i to piw rzemieśliczych i porterów ja takiego czegość jak żubr czy tyskie nawet nie tykam

Taaa?? To piwem ześ sie tak we starym roku nachlał na urodziny??

58 minut temu, krzysztof1987 napisał:

jak masz jeszcze to rogate cholerstwo jak to mówisz i ci przeszkadza - chętnie przygarne i będe dbał jak o swoje 

hola hola ja byłem pierwszy i to dawno

Opublikowano
20 minut temu, tomaszmab napisał:

Bo krowy się gwałci i molestuje pozyskując z nich mleko a mamki odpajają cielaki dlatego jest bydłem. Taka różnica . 

Teraz to wiesz , byki mają twarz , krowy cierpią i mają piersi a cielaki płaczą . A ten film to na te czasy . Cześć nawet nie zna tego filmu . Obejrzyjcie do końca ten krótki 

no popatrzec na te czasy to o rowerzystach już wtedy przepowiedział

Opublikowano
7 minut temu, soltys48 napisał:

Taaa?? To piwem ześ sie tak we starym roku nachlał na urodziny??

hola hola ja byłem pierwszy i to dawno

ustawiam sie w kolejke 

może sie rozmyślisz 

a może przestanie cie to fascynować - nie pisze że przestanie ci sie to opłacać 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, krzysztof1987 napisał:

w przyszłym tygodniu część pojedzie w cholerę  do nieba

Opublikowano
1 godzinę temu, AdamRo napisał:

No masz, patrol pod domem ;)

Pomagałeś sąsiadowi kopać dołek w ogródku, sąsiad wsadził ,ty zakopał, a celebryta pilnuje żeby nikt nie wykopał. Czyli 3 do podziału

Wyjdzie nie po równo

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v