Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jeżeli chodzi o holowanie bądź wyciąganie zakopanych pojazdów  To jakiś czas temu porwałem wszystkie liny (wyciąganie TIR )zdecydowałem kupić linę poliamidową 200 kN dziś już innych bym do ręki nie wziął nie dosyć że bezpieczna (pod warunkiem że nie wyrwiemy zaczepu) to do holowania dzięki płynności i kompensacji naprężenia można mniejszym ciągnikiem wyciągnąć większy ładunek . Mało wiarygodne ale działa  polecam

Opublikowano
1 godzinę temu, RU68 napisał:

Jeżeli chodzi o holowanie bądź wyciąganie zakopanych pojazdów  To jakiś czas temu porwałem wszystkie liny (wyciąganie TIR )zdecydowałem kupić linę poliamidową 200 kN dziś już innych bym do ręki nie wziął nie dosyć że bezpieczna (pod warunkiem że nie wyrwiemy zaczepu) to do holowania dzięki płynności i kompensacji naprężenia można mniejszym ciągnikiem wyciągnąć większy ładunek . Mało wiarygodne ale działa  polecam

Kupiłeś kinetyka czy zwykła?

210 km to jest 21 ton średnio licząc 

Opublikowano

Fi 32 mm Przy 5 m rozciąga się do ponad 8 m i w momencie gdzie przy stalowej zwalniamy aby jej nie porwać tu dodajemy gazu i siła pędu wspomaga wyciąganie . w przypadkach bardzo ciężkich (dwa holujące ciągniki i tak bywa )linę składam podwójnie łącze kotwą przez ochraniacz -poezja kto nie spróbuje nie doceni- warta swej ceny

Opublikowano

Stoją 2 sztuki na OLX po 150 zł za szt

Koła masz po 350 zł też na OLX

Kiedyś był gość na OLX co miał koła z demobilu w różnych rozmiarach z tymże to były koła "pełne". Z jakąś masą w środku czy coś takiego 

Opublikowano

Wiem że są na olx,Ale mało kto chce to wysłać bo te opony nie mieszczą się na standardowej palecie no i koszt wysyłki jest większy jak zakupu opon.