Skocz do zawartości

Usterki nowych ciągników John Deere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam ten temat żeby zobaczyć jakie usterki są wadami fabrycznymi całych serii podzespołów i żeby zjednoczyć osoby borykające się z takimi  samymi awariami oraz móc udowodnić serwisowi ze awarie niektórych  nich  nie są pojedynczymi przypadkami a wadami całych serii podzespołów , sam posiadam nowego 6175 m i w tej chwili ma już 2 awarie po 3 miesiącach od kupna i 140 godzinach pracy w tej chwili jest problem z sprzęgłem wcześniej był z ehr . Jeżeli masz jakąś awarie proszę podziel się publicznie zobaczymy  co się powtarza, pamiętajmy w jedności siła taka informacja może pomóc nie tylko tobie a także innym  .

• Like 2
Opublikowano

Opony marki Firestone model Performer 70 przenoszą wibrację że trzęsie całym ciągnikiem. Serwis Contractus Białystok wie ale ma to gdzieś, serwis Firestona też wie ale na gwarancji tego nie uznał twierdząc że to coś z ciągnikiem a opony są dobre. Reszta ok. Ciągnik 6120M.

Opublikowano

John deere 6110m z 2020 650mth po nie całym roku uszczelka przedniej szyby się rozszczelnila i woda kapie na panel gdzie jest miejsce na komórkę.  Założyłem  w czasie trwania gwarancji tur hydrametu dedykowany temu modelowi ciagnika. Niestety mocowania  tura gną błotniki i zawijane je na koło.  Regulacje przez serwis nic nie dały. Analiza w toku. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez luki021655
      Witam,
      Mam problem z jd6910
      Mianowicie po odpaleniu ciagnika i włączenia rewersu (przód czy też tyl) Ciagnik rusza ale po chwili staje i zaczyna piszczeć,,pip pip,, po włączeniu na neutralny i znowu (w przód czy też ty)ł zaczyna normalnie jezdzic tylko tyle ze piszczy. Wie ktoś o co chodzi? Jaki może być problem i jak go rozwiązać? Z góry dziękuję 
    • Przez Hiszpan83
      Witam mam problem z podnośnikiem w John Deere 3650 działa dopiero po ruszeniu kierownicą lewo prawo a opuszcza normalnie, wymieniłem nowa pompę hydrauliczną oraz olej i filtry na starej pompie było tak samo myślałem że to wina pompy ale jednak coś innego go boli . Wspomaganie działa normalnie lekko się kręci . Wcześniej ktoś zmieniał też orbitol zanim go kupiłem  , może ktoś pomóc gdzie szukać przyczyny bo pompa nie była tania a problem dalej nie rozwiązany. 
    • Przez SzymonJD
      Witam John deere 6330 przestały działać światła po przekątnej, tzn lewa tylna i prawa przednia ta połączona z kierunkowskazem. Czy ma ktoś może opis bezpieczników w tym modelu? 

Pozdrawiam
    • Przez Pawel121185
      Witam. John deere 6230 stracił po części moc. Na kompie nie ma błędów. Filtry nowe.. Co może być przyczyną? 
    • Przez KrzysiekGbicki
      Witam, mam problem z john deere 6210, po odpaleniu przez chwilkę półbiegi działają,  i zaraz przestają,  miga pomarańczowy trybik na zegarach i niebieska literka I , sprawdziłem bezpieczniki,  sa ok. Co moze miec winę,  co sprawdzać?  Z gory dzięki za wszystkie rady
  • Dodaj nową pozycję...
v