szwagier84 Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 https://www.olx.pl/oferta/koparka-ladowacz-troll-CID757-IDCqeEh.html
koper88 Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 W jaki sposób przerobione ramię sprawia że jest idealne do kopania?
szwagier84 Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Opublikowano 11 Listopada 2019 bez konika na górze oryginalnie był za słaby
krzychu94 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Dnia 11.11.2019 o 18:41, szwagier84 napisał: bez konika na górze oryginalnie był za słaby Pisałem do Ciebie na meila ale chyba masz pełna skrzynke. Przepraszam że zamieszczam wiadomość tutaj. Cześć, mam pytanie bo widziałem że w swoim rozsiewaczu wymieniałeś sterownik na nowszy. Jaki wcześniej miałeś sterownik i czy wystarczy tylko podpiąć pod kabel inny sterownik i już działa czy trzeba coś jeszcze wymieniać? Bo ja właśnie kupiłem rozsiewacz z Calibratorem 2002 a coś nie działa tak jak powinno. Czy jak kupiłbym Calibrator 2003 to będzie współpracował z moim rozsiewaczem? Rozsiewacz jest bez wagi.
Rekomendowane odpowiedzi
Amazone UG podłączenie rozkładania belki na linki do ciągnika z 1 s...
Krukowiak Apollo