Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

I tak co roku ta sama śpiewka,   :D   toż napisz dziołcha że z właścicielką,    :P   to zaraz chłopaki zaczną się licytować kto tym koniom lepszą przyszłość zagwarantuje,    :D    Ty nic nie myślisz.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Po licho trzymasz te koniki, żeby dokładać do nich?. U nas też jest taki jeden. Trzyma konia w sąsiedniej wsi u jakiegoś gazdy i płaci mu za opiekę, tylko po to żeby raz na dwa miesiące pośmiać się do niego.

Opublikowano

Bo je kocha   :P  a ty po co szukasz dziewuchy? myślisz że nie będziesz do niej dokładał? o ile ciebie całkiem nie oskubie,  :D to nie są panie tanie rzeczy.    xD

Opublikowano (edytowane)

No co ty, pojeździłbyś  na konikach, pani na twoim koniu i wszyscy byliby szczęśliwi.    :P   

Dopiero doszedłeś do Korsarza?      :D  No to jeszcze kilka tysięcy postów MATA przed tobą.  Ale co tam zima długa, dasz radę.  :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Ogarek mówił, że wszystkie pw  przechodziły przez waszą trójkę; ty, on i mariuszd i żeby pokazał wszystko, ale poszło za sukami ze starym kontem. Pisał nawet do któregoś z was, żeby mu to oddał, ale bez odzewu.

14 minut temu, Sean napisał:

No to jeszcze kilka tysięcy postów MATA przed tobą.  Ale co tam zima długa, dasz radę.  :P

O "MAT" też wiem.

Opublikowano (edytowane)

Przeceniasz mnie chłopie, a tak w ogóle co ciebie interesuje czyjeś PW? im mniej wiesz tym lepiej śpisz.     :P I nie baw się w plotki jak stara babcia plotkara.  xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
Dnia 11.09.2019 o 21:19, ogarek napisał:

Dziecko niczego nie wiesz bo najciekawsze i konwersacje poszły w kosmos za sprawą modów... Wiec gówno wiesz a pani ci nalgala co jej pasuje i tyle.... Ja trochę poczytałem co wypisywala na pw. co do niektórych i tym ci się nie pochwali... hehe 

SEAN to wkrecal takie jak ona i dla niego to bułka z masłem.... Hehe... a taki prostak jak ty to  lekcje bajeru możesz u niego pobierać.... Hehe 

🙃

Opublikowano (edytowane)

No i co z tego cyt, wynika?   :)  A czyli chcesz się na korepetycje u mnie zapisać?    :P    xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Jakie porażki? co ty chłopie teraz pier**lisz jak potłuczony?   xD  A czemu niby miałbym nie pisać z dziewczynami? uważasz je za trędowate czy jak?   :P  

Edytowane przez Sean
Opublikowano

A ty co w metrykę im zaglądałeś? bo ja sobie młodych nie przypominam, a tym bardziej dziewczyn.   :P   :D

Ps. przestań za***wać głupotami dziewczynie temat, nie masz siana dla koni to zamilcz.    :)

Opublikowano (edytowane)

No w czym człowieku masz problem? zdrowy jesteś na umyśle, prowadzisz dochodzenie kto z kim pisze na Pw?  ja jakiemuś gówniarzowi mam  się spowiadać z kim i o czym pisałem na Pw    xD  No przed tą krótko za, to musiałem komunikator wyłączać, bo nie szło się od niej obgonić.    :P  Chyba z wszystkimi na forum pisała.  :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Brzydzisz się demaskowaniem takich niby "dziewczyn", co to udają kogoś kim nie są, bo tak niestety została zdemaskowana  nie jedna.  No to masz chu*owatą wrażliwość skoro popierasz takie wyczyny.    :) Ty koniecznie na siłę próbujesz kogoś wybielić, a to jest nierealne.    :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Skąd wiesz że nie są, i po co miałyby to robić?. Abstrahując od tego co piszą, uważam że jeśli ktoś kandyduje na radnego  w wieku ok. 30 lat raczej ma wyższe wykształcenie. Wiem, że nie jest wymagane, ale u nas wszyscy młodzi kandydaci byli po studiach, a i tak w większości wygrały dziadki bez... po prostu młodym trudniej się przebić (siwy włos budzi zaufanie).

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, marcinxxxx napisał:

Ogarek mówił, że wszystkie pw  przechodziły przez waszą trójkę; ty, on i mariuszd i żeby pokazał wszystko, ale poszło za sukami ze starym kontem. Pisał nawet do któregoś z was, żeby mu to oddał, ale bez odzewu.

O "MAT" też wiem.

Niczego takiego nie mówiłem baranie.... Zresztą zmyslaj co chcesz i ta k nikogo to nie obchodzi... Hehe.... Jesteś nienormalnym i psychiczny i to już wszyscy wiedzą..... Twoje podrygi do tej pani nic nie dadzą bo ona ma cie gdzieś.... Hehe

To że staliśmy w obronie czy tam poprostu po czyjeś stronie nie oznacza niczego więcej jak normalnego ludzkiego odruchu... Wiem że tego nie kumasz i dorabiasz teraz nie wiadomo co ale i tak d*pa bo pani jest skompromitowana na tym forum i sama tego dokonała... Hehe

Sean nie dawał mi niczego poczytać i niczego z nim nie wymieniłem..... Pisałem o innych osobach i ich nie wymieniłem.... Wiec są to twoje zwidy i tyle i walka z wiatrakami... Hehe

Edytowane przez Gość
Opublikowano

"...czy trz (też) zakończyć rozmowę przez tel.". Zwykłe przejęzyczenie odebrał baran jak próbę nawiązania bliższego kontaktu cyt; " Chciała mój numer telefonu...szyframi się posługiwała, żeby mnie uwieść" . Spodziewał się (baran)  ciągu dalszego a pani już więcej nie napisała, cyt; "napisała do mnie... ;) a potem okazało się, że chodziło jej tylko o wsparcie, żeby robić tu chlew". I stąd to rozczarowanie.... buahahaaaah.

Opublikowano

Przestań już konfabulowac baranku bo nic to nie da... Jesteś psycholem i ona to wie i dobrze zrobiła że zasadzila ci kopa... Hehe

Opublikowano
13 godzin temu, marcinxxxx napisał:

Po licho trzymasz te koniki, żeby dokładać do nich?. U nas też jest taki jeden. Trzyma konia w sąsiedniej wsi u jakiegoś gazdy i płaci mu za opiekę, tylko po to żeby raz na dwa miesiące pośmiać się do niego.

Po prostu hobby. Ktoś na przykład trzyma gołębie i można zapytać  poco ? No w powietrzu ładnie to wygląda i to wszystko. Na marginesie postów nabiliście tylko nie w temacie.

• Thanks 1