Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z hamulcami. Dokładnie z prawym, po rozpięciu hamulców kiedy hamuje prawym hamulcem, coś trzeszczy, załóżmy tarcze się skończyły, zastanawia mnie tylko czy opiłki metalu lecą do vario, czy tarcze są w innym korpusie niż vario?

Opublikowano

raczej w innym bo z tego co wiem to do zwolnic leje sie odzielny olej wiec prawdopodobnie hamulce sa tez w pochwach i korzystaja z oleju od zwolnic wlasnie moze przez to zeby olej nie lykal tych opilkow.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Tikuś
      Witam, 
      mowa o Fendt 820 Vario - problem tego traktora jest wielką zagadką, podczas ciężkiej pracy gaśnie, po prostu - postoi minute, dwie, sześć, pietnaście minut i znów normalnie odpala. Ciśnienie na listwie wysokiego napięcia się zgadza, filtry są czyściutkie, myśleliśmy, że sterownik - dostał go z innego traktora, nadal to samo. Pytanie brzmi - natrafił sie komukolwiek taki problem? Jeśli tak to jak się z nim uporał?
      Pozdrawiam, Tikuś
    • Przez boolick
      Cześć!
      Szukam w Internecie części zaznaczonej na dołączonym obrazku. Nigdzie nie umiem tego znaleźć. Możliwe, że źle tego szukam. Czy ktoś wie, gdzie mógłbym to kupić? Czy ktoś mógłby mi podać linka do oferty online?
      Pozdrawiam

• Przez ClaasDominator
      Witam serdecznie . Chcialem zapytac ile wchodzi oleju do przekładni vario Fendt 818 i jak sie wymienia olej i filtry,czy trzeba kalibrowac skrzynie.Jaki olej stosujecie .Pozdrawiam i dziekuje za cenne podpowiedzi i rady.
    • Przez ziutek128
      Witam, mam pytanko odnośnie wymiany opon na szersze. U mnie w ciągniku są tył 650/65r42 przód 540/65r30. Czy mogę założyć na tył 710/70r42 a na przód 600/70 r30 ? Czy muszę inne felgi kupować? I czy ze skrzynią nic się nie stanie? 
      dziękuję z góry za odpowiedzi. 
      Pozdrawiam, ziutek128
    • Przez ClaasDominator
      Witam serdecznie . Chcialem zapytac ile wchodzi oleju do przekładni vario Fendt 818 i jak sie wymienia olej i filtry,czy trzeba kalibrowac skrzynie.Jaki olej stosujecie .Pozdrawiam i dziekuje za cenne podpowiedzi i rady.
  • Dodaj nową pozycję...
v