Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, robert1226 napisał:

Z tyłu u góry po obu stronach .

To nowy nabytek czy jak?

Tak nowy nabytek i jeszcze jedno pytanie zgniot odsrodkowy (sworznie) u góry największy czy nadole 

Opublikowano
2 godziny temu, robert1226 napisał:

Sorry ale ci źle napisałem z tym miękkim rdzeniem to odwrotnie na dole twardy im wyzej to bardziej miękkie a w najwyższym otworze to tak jak byś stało komorowa robił. 

OK i mam problem bo owijam belkę wyskakuje end i otwieram klapę a czujnik i na sterowniku nie pokazuje że zakończono czyli open masz jakiś pomysł co może być 

Opublikowano

Pokazuje że belka pełna zaczyna owijać i wyskakuje jak owinie end i teraz gdy otwieralem klapę to było open potem ok i mogłem robić dalej a teraz belkę wyrzuce a komputer pokazuje że nadal jest w środku  nw czy czujnik od klapy czy co

Opublikowano

Jest tu jakiś użytkownik tej prasy? Nabyłem taka i fajnie jakby ktoś mnie nauczył jak się tym prasuje i do czego co służy :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez robertrolnik27
      Interesują mnie wyżej wymienione prasy z tego co zauważyłem to mają naprawdę dobre ceny ale jak z wydajnością, komfortem pracy, awaryjnością?
    • Przez lewy5
      może ktoś ma prase FERABOLI Sprinter 180 chciałem się coś dowiedzieć na jej temat, bo chciałem kupić
    • Gość
      Przez Gość
      - Rodzaj maszyny/typ/rok produkcji:Kosiarka rotacyjna (bębnowa) 165 cm 
      - Przedział cenowy:
      - Obszar poszukiwań/odległość:Województwo Małopolskie,może być Sląskie ale nie dalej jak 150 km od Krakowa
      - Kontakt:Wiadomość/post na forum 
      - Forma transportu:-
      - Krótki opis:
      Witam,zakupię kosiarkę rotacyjną do współpracy z Ursusem 3512,najlepiej jakaś starsza ale mocna.Preferuję Famarol lub Mesko.Najlepiej jakby była w dość dobrym stanie,niewytłuczona i od rolnika a nie handlarza.

• Przez matekkrol
      Witam 
      Mam zamiar kupić w tym roku jakiś ciągnik.Zainteresował mnie właśnie deutz fahr agrotron mk3 150 lub 165.Proszę o opinie posiadaczy,spalanie oraz jak się sprawuje.

• Przez marek16ch
      Witam.

Interesuje mnie czy ktoś posiada instrukcję obsługi do sterownika w prasie Feraboli Sprinter 180 lub jest jej użytkownikiem i mógłby pomóc w opisie sterownika.

Z góry dziękuję za odpowiedź.
  • Dodaj nową pozycję...
v