Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Planuje postawienie nowej obory wolnostanowiskowej dla krow mlecznych na rusztach. Wymiary budynku 42.5dl na 26szer. Nie mam pojęcia na temat rusztow odnośnie tego jakie najlepiej było by dobrać. Firma od rusztow z ktora myśle nawiązać współpracę to Precon lub Lokenberg.  Jakie ruszta polecili byście  z własnego doświadczenia. Firma która wybrałem do postawienia budynku jest Ladzinski.

pozdrawiam i z góry dziękuje za wypowiedzi na powyższy temat

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Grinion
      Witam.
      Mam pytanie dla fermerów którzy mają obory dla krów mlecznych. Jak działa u państwa kontrola temperatury / klimatu w waszych obwodach, macie może jakiś system który kontroluje wszystkie procesy związanie z klimatem, może macie również do tego systemu jakiś zarzuty i planujecie może zmienić na coś innego (może znacie jakiś lepsze rozwiązanie które są na rynku). A może wszystko robicie ręcznie (n.p włączacie i wylączenie wentylatory)

• Gość
      Przez Gość
      Witam szukam fachowca do ułożenia ruszt pod tuczniki w okolicach Lublina?może kogoś polecacie sprawdzonego?
    • Przez xxpawlusxx
      Witam Was tu wszystkich zgromadzonych
        Jestem z województwa Podlaskiego i nie wiem kompletnie gdzie można zakupić dobre krowy, mleczne. Mam na myśli pierwiastki, które można kupić albo od rolnika który wyprzedaje bydło, bądź od firmy ktora sie tym zajmuje. Może ktoś kupuje i chce zrobić reklamę z cenami.
       Z góry dziękuje za wszelką pomoc, pozdrawiam.
    • Przez Roman2
      Gdzie dostać lub jak zrobić mocowania pomiędzy wygrodzeniem, a rusztami betonowymi?
      Dodatkowo, czy znacie firmy, które się tym zajmują w miarę tanio? Da się to zrobić samodzielnie?

• Przez MacRolMF
      Witam ile potrzebuje hektarów i czego na 18 krów plus młodzież

Z góry dzięki
  • Dodaj nową pozycję...
v