Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez MrValterka
      Witam, mam pytanie jaka jest nazwa oleju hydrauliczno-mostowego w n-kach, a czy jak kupie taki sam olej tylko np. w Miksolu(firma w naszej okolicy co dorabia oleje) a nie w servisie valtry to nie zrobi się zupa z oleju ?
    • Przez Marcin91
      Witam.

Chciałbym prosić wszystkich chętnych o wypełnienie mojej ankiety, która jest niezbędna do pracy inżynierskiej.

Wymagania, które niestety trzeba spełnić aby móc wypełnić ankietę to:
      - ciągniki rolnicze muszą być zakupione dzięki dofinansowaniu z Unii Europejskiej, bo taki jest cel mojej pracy,
      - wypełniacie ją w imieniu tego na kogo był składany wniosek o dofinansowanie, jeżeli na was samych to wypełniacie w swoim imieniu, ale jeżeli na tatę bądź mamę to wypełnijcie w ich imieniu, (chodzi tu głównie o wiek, wykształcenie żeby nie było jakichś baboli), przynajmniej początek ankiety dotyczy korzystającego z pomocy,
      - tam gdzie są miejsca do wpisania to wpiszcie w miarę konkretne informacje np. z jakiego programu skorzystaliście np. "PROW 2007-2013" albo jakie tam inne były,
      - tam gdzie pojawią się miejsca do wpisania do pozostałych pytań fajnie gdybyście uzasadnili tą odpowiedź, krótko i na temat, bez zbędnego rozpisywania się.

Link do ankiety: http://moje-ankiety.pl/respond-39479/sec-xd8jcLZP.html

Z góry dziękuję wszystkim, którzy zechcą mi pomóc poświęcając swój cenny czas.
    • Przez agrorobert
      Witam!

Myśle o zakupie wozu paszowego i mam pytanie. Czy pasza nie bedzie się grzała gdy bede robił TMR co drugi dzień? W zime to napewno nie ale w miesiace letnie?
    • Przez statham
      jak dodajecie premiks do mieszalnika? czy robice przedmieszki?
    • Przez witek356
      witam byłem dziś u nas w sklepie AGRO i jakiś gościu chciał kupić na groch oprysk na chwasty. A babka wyciąga katalog i sprawdza jakimi środkami można prysnąć.Moje pytanie czy znajde w internecie takie katalogi co by były na warzywa zboża .Dla herbicydów fungicydów i insekcydow.
  • Dodaj nową pozycję...
v