-
Podobna zawartość
-
Przez mtz82r96
Czy istnieje możliwość podpisania umowy na internet/telefon na gospodarstwo rolne nie będące na Vacie (ryczałtowiec). Chodzi mi po głowie podpisanie umowy na klienta biznesowego, ponieważ wyczytałem, że mają atrakcyjniejsze warunki niż dla osoby indywidualnej. Ma ktoś z was podpisaną taką umowę? Czy takie coś jest możliwe? Aha chodzi mi o T-Mobile, ale proszę też o uwagi, jak to wygląda w innch sieciach.
-
Przez bozar
Czy wiecie gdzie (i czy w ogóle) można zapisać się na kurs R3, ale robiony w całości przez internet w ciągu 6 miesięcy? Widziałem kilka ofert, ale w większości są to kursy gdzie materiały są przesyłane przez internet, a jednak kilka zajęć trzeba odbębnić. Zależy mi na tym żeby przeszło to jak najszybciej i jak najbardziej gładko jak tylko się da - im mniej zachodu tym lepiej.
Jeśli jednak trzeba byłoby się przejść na jakieś zajęcia to w grę wchodzi wyłącznie Warszawa.
Dzięki z góry za pomoc!
-
Przez Bambi14
zniwa tuz tuz i szukam pomyslow na mobilny kosz zasypowy tak zeby stal na ziemi, na dnie szedl slimak ktory zgarnia do srodka, a na srodku pod spodem zmijka lub rura z dmuchawy. (czyli musialby byc okolo 20cm od ziemi) myslalem o dlugosci 5metrow (4,5 mam przyczepe) i teraz pytanie do was pod jakim katem zrobic scianki zeby pszenica swobodnie spadala i czy dam rade przyczepe 8 t na dwa razy w to wysypac? moze ktos ma cos podobnego i podzieli sie zdjeciami?
-
Przez Gość
Witam parę lat zrobiłem wodopój mobilny i problem tkwi ze w środku tworzą się glony prawdopodobnie od światła słonecznego czy jest jakiś sposób zęby zbiornik 1000l był przezroczysty i nie tworzyły się glony, może jakaś farba.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case mx150 polbieg 2
Smarownica Teger