Skocz do zawartości

Kverneland exacta el

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem wymieniłem stary rozsiewacz na nowy kverneland exacta el 900 i nie moge ustawic wysiewu w nim(przepuszczam przez granulator ustaiwam na rozsiewaczu ilosc nawozu a i tak musze siac po 2 razy bo zostaje) a w książce nie ma polskich nawozów😕😤 czy moze ktos pomoc kto ma ogarnięte sianie takim rozsiewaczen? Prosilbym o pomoc!

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez AgroMat
      Potrzebuje zdjęcie polskiej tabeli wysiewu do siewnika Kverneland accord Da.
      Pilnie potrzeba!!

• Gość
      Przez Gość
      witam mam pytanie czy można dostać polsrubowe odkładnie do tego pługa?, aby wszystko pasowało tak jak ta śrubowa , mam śrubowe ale jestem z nich nie zadowolony, ponieważ one jedynie się nadają do orki łąki . Jeśli jest taka możliwość z odkładniami to proszę o jakieś namiary .
    • Przez Kuba284
      Witam czy warto jest kupić pług kverneland na resorach?
      Czy na glinie nie będzie wychodzić?
      Jak często się psują resory i jaki tego koszt?
    • Przez drukarz
      Panowie  mam problem z ustawieniem pługa kverneland 4-skibowy zagonowy 4x35 rok produkcji 1999. Pług ciągnie Deutz fahr dx 150 a więc duży ciągnik 160 km. I stąd moje pytania czy przy tak dużym ciągniku szerokośc belki zaczepowej ma znaczenie ponieważ nie mogę ustawić pierwszej skiby aby zasypywała bruzdę. Dzięki za wyrozumiałość.Mile widziane jakieś wskazówki. pozdr...

• Przez luk110
      Witam mam problem z pługiem Kverneland LD85 bo zapycha się co jakis czas w masie kukurydzianej, pług  ma duże i szerokie dokładnie i przedpluzki duże kukurydziane ale mimo wszystko lubi się zapchac, miał może już ktoś podobnie z pługiem co może być przyczyną.?

• Dodaj nową pozycję...
v