Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoła jak szkoła, jak chcesz się czegoś konkretnie nauczyć to liceum, a potem jakieś dobre studia rolnicze. No chyba, że chodzi ci o sam papierek to spoko szkoła.

Opublikowano

Z tego co wiem to sa jakies warsztaty, obycie ze sprzetem, cos w polu mozna podpatrzec prace maszyn, obory. Ja chodzilem do Warszawy na Belska do technikum ogrodniczego. Srodek miasta, poletko z 10 arow albo mniej, kilka szklarni z czego czwsc zamknieta, czesc nie ma szyb, same szkielety, a czesc jakos kupy sie trzyma. 330m, 2x 3512, c360 3p, i proxima jakas okolo 60km, kupili jak odchodzilem. Jedna d47 do nauki jazdy, kilka d35 chyba zaladowanych zlomem i zarosnietych drzewami i tyle. Na praktykach chcieli zebysmy doszli do prefekcji w odchwaszczaniu. Cale dnie rypanie w ziemi i wybieranie tego dziadostwa, bo na oprysk szkoda pare groszy, chociaz szkola prowadzila sklep i sprzedawala wszystko ze szklarni. Zero wiedzy praktycznej.

Opublikowano

Napisałem

21 godzin temu, Danielek161 napisał:

Obecnie chodze do II TMR. Bardzo jestem zadowolony ze szkoły. Jak chcesz coś więcej wiedzieć to pisz pw😉

Napisałem pw

Opublikowano
Dnia 9.04.2019 o 19:56, robi57362 napisał:

żadna szkoła nie nauczy rolnictwa 😧

Uważam, że aby być w czymś dobrym trzeba na dany temat bardzo dużo wiedzieć. Mylę się? ;)