Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Dnia 8.04.2019 o 10:02, tomol9548 napisał:

po ciul ta reklama ??

Dnia 8.04.2019 o 10:02, tomol9548 napisał:

nie chcę go zabierać do fachowców bo wyczyszczą mi całą tapicerkę i kasę wezmą a chcę tylko tą jedną plamę. Czym najlepiej to wyczyścić ? 

niczym .. smar, brud itp zmyjesz, z płynu z baniek nie, bo on nie brudzi .. tylko farbuje tkaniny, a to różnica

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Marcin91
      Witam.

W moim kombajnie, dokładniej w kabinie, zaczęła odstawać tapicerka. Wygląda to bardzo brzydko. Może ktoś z was wie co to za materiał jest tam wykorzystany, do samej blachy jest przyklejona jakaś gąbka, ale czy jest to zwykła gąbka czy jakaś specjalna? Na tą gąbkę jest przyklejona jeszcze taka warstwa materiału jakby siatka, co to takiego dokładniej jest może ktoś się orientuje? A może ktoś ma pomysł czym fajnym można to wszystko zastąpić?

Póki co różnie to jest, miejscem odstaje sama ta siatka od gąbki i wisi brzydko, a miejscem odstaje razem z gąbką i nie bardzo wiem jak to ratować, a może da się jakiegoś kleju użyć co to po wyschnięciu nie będzie po nim śladu?

Tak myślałem o wykorzystaniu pianki tapicerskiej, ale czy to jest to samo co mam obecnie i czy sama ta pianka zda egzamin czy dałoby się coś na nią jeszcze przykleić?
    • Przez RedPower
      Witam,
      Poszukuję zakładu, osoby w mazowieckim która odnowiłaby lub zrobiła na wzór nową podsufitkę do MF'a 3065.
      Jeżeli spotkaliście gdzieś nowe podsufitki do tego mf'a w rozsądnej cenie prosiłbym o namiary.
      Moja niestety swoje już przeszła i trzeba coś z nią zrobić.
      Z góry dziękuje za pomoc.

Nie wiem czy w dobrym miejscu napisałem ten temat, jeżeli nie proszę moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu.
    • Przez patryk1213
      Witam, gdzie można kupić tapicerkę na błotniki do zetora 7245 do wąskiej kabiny, z góry dziękuje za odpowiedź. 
  • Dodaj nową pozycję...
v