Sprawdź Jaki górny zaczep do zetora 7341 ? na AgroTesty.pl
Zetor 7341 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Matey06
Kupię zetora jak w temacie badź MTZ'a. Może być sprowadzony przygotowany do rejestracji, bądź z ważnymi badaniami technicznymi i ubezpieczeniem. Do 25k
-
Przez kacpermtz820
Witam mam belarusa i jest tam hak.Chciałem spytać się was czy można coś dorobić z końcówki od zetora i jak to przymocować -
Przez rolnik10_11
Witam, kupię Zetora 5245, 6211, 6245, 7211, 7245, 7711, 7745 kupię jeden z tych modeli, od rolnika, cena jaka mnie interesuje to do 33tysiecy. Najlepiej jakby ciągnik znajdował się w województwie śląskim bądź ościennych (Czechy i Słowacja też) Proszę o oferty
-
Przez Bambi14
Witam, jaki jest potrzebny zaczep gorny do ciagnika zeby zaczepiac opryskiwacz 2 tys litrow? nie wiem jaki jest nacisk takiego opryskiwacza, aktualnie mam automatyczny na poduszkach amortyzujacych (taki jak w hl z tylu) to podejrzewam ze wcale sie do tego nie nadaje, czy taki z linku wystarczy? rockingery troche drogie na moje potrzeby...
https://allegro.pl/hak-zaczepu-transportowego-mf-255-ursus-c-385-zeto-i5889031699.html
-
Przez jacek5227
Mam zetora 7745, który od niedawna pracuje z opryskiwaczem. Zetor aktualnie jest na kołach: tył: 16.9-34/14-34 8PR i przód: 12.4-24 8PR. Chciałbym zmienić (tylko) tylne koła na takie, żeby szerokością odpowiadały przednim i żeby średnica nowych była taka jak tych obecnych albo mieściła się w tolerancji. Opryskiwacz ma opony 9.5 czyli 230 mm, koła z przodu to 320 mm. Nie chcę zakładać do ciągnika 9.5 bo pracuje on tez w transporcie i lekkiej uprawie więc szukam opon w miarę uniwersalnych do jego zadań, żeby nie musieć przekładać kół w ciągu sezonu. Z moich obliczeń wynika, że średnica obecnych kół (teoretycznie) to tył - 158 cm i przód - 115 cm. Pytanie jakie koła musiałbym wybrać na tył?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Czy MF 255 uciągnie w góry na 2 biegu opryskiwacz ciągany 1200l
Zaczep automatyczny do przyczepy