Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie polecacie opony na tył do c360 w pole i do lasy bardziej do lasy. Posiadam taurusy  radialki i w zimie się nie nadają do niczego  jadą na lodzie.Proszę o opinie jakie opony polecacie najlepiej sprawdzone. Z góry dzięki. 

Opublikowano
5 minut temu, przemekuliski napisał:

na lodzie ci nic nie pojedzie tu łańcuchy trzeba

Ale jakie polecasz?

4 minuty temu, Antek1391 napisał:

Ale jakie polecasz?

Nieprawda bo stare kormoranki łyse były i dawały rade na lodzie bez łańcuchów!!!

Opublikowano
21 godzin temu, Alamo napisał:

Jest temat o oponah 56 stron,w wystarczająco by pogłębić swoją wiedzę

Na tamtej stronie jest mowa  o  stomilkach których już teraz niema

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez biszu
      Kupię tura do c360 stary typ na sankach. Rejony Podkarpacia, swietokrzyskiego, lubelskiego. 
      Wszelakie informacje proszę na priv.
      Pozdrawiam.
    • Przez Adam90077
      Witam
      Proszę o poradę dotyczącą skompletowania bliźniaków.
      Kupiłem do c360 za grosze kola bliźniacze r28x12,4 mocowane 3 łapami rozpierane na śrubie centralnej a założone mam r28x 14.9
      Czy jest możliwość założenia nowych opon 14.9 na felgę 12.4 ponieważ są wyższe i czy trzeba dorabiac dystanse do montażu miedzy kołami 
      Z góry serdecznie dziękuję za podpowiedzi.
    • Przez Johny1640
      witam od niedawna jestem posiadaczem ciągnika john deere 1640. Podczas prac polowych zauważyłem że napęd  nie zgrywa się z tyłem. I tu moje pytanie do posiadaczy tego modelu jakie opony muszę założyć z przodu? z tyłu mam 16.9xR38 a z przodu 12.4xR24.
    • Przez kubatedi
      Witam
      Mam pewien problem mianowicie w przyczepie autosan d44b kazde koło podczas jazdy chodzi sobie lewo prawo zamiast toczyc sie prosto cczym to moze byc spodowdowane? Szpilki wszystkie sa dociagniete, oraz nie ma luzu na kołach.
      Proszę o porady

• Przez mchojecky
      Witam. Składałem wniosek w sprawie dofinansowania małych gospodarstw. Zostało rozpatrzone pozytywnie i teraz szukam sprzętu do mojego Ursusa C-360. Chodzi o belownicę. Budżet wynosi do 60 tysięcy złotych. Jaką belownicę polecacie do tego ciągnika? Proszę o pomoc i określenie cech, które są ważne u belownic. 
      Pozdrawiam 
  • Dodaj nową pozycję...
v