Kombajn anna stół przebierczy nowy typ
-
Podobna zawartość
-
Przez kellyq
Hej, noszę się z zamiarem kupienia zwykłej talerzówki 3,15 w układzie X i dołożeniu do tego podwójnego wału strunowego. Jak myślicie nadaje się to do uprawy przedsiewnej rzepaku, zbóż, warzyw? Mam do uprawy jeszcze kultywator 2.10m z podwójnymi wałkami ale to muszę się mordować z c330. A tak to bym zapiął większy ciągnik i heja. Talerzówki na ściernie nie mam więc to by był niejako podwójne wykorzystanie tej talerzówki. Problem polega na tym, że nigdzie nie mogę się doszukać info jak wygląda pole po takiej uprawie.
Pomożecie?
-
Przez NewhollandT5050
Witam kolegów nie mogę znaleźć podobnego tematu mam pytanie odnośnie stołu paszowgo gdzie go usytuować w oborze ? Krowy mają być pyskami do siebie czy może dwa osobne ganki ? Czekam za odpowiedzią jakie będę plusy i minusy obu rozwiązań dodam ze będzie to stawiany nowy budynek.
Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi.
-
Przez aress
Witam
posiadam kombajny Claas dominator 85 i chcę zakupić do niego heder i mam do was takie pytanie czy wiecie może czy pasuje do 85 heder z 105 lub z 80? są to te same hedery?
Wiecie może jaka jest waga hedera 4.5m tak orientacyjnie przyda mi się to gdy będę organizował transport
Z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam
-
Przez PaweLisowicz
Mam na sprzedaż kabinę do c-360 nowego typu, amortyzowana. Ogólnie to wszystko działa tylko w środku trochę przeczyścić rdzę i zamalować oraz brak trzymaka do tylnego okna. W zestawie wszystkie śruby montażowe.
Aukcja: https://www.olx.pl/oferta/kabina-czeska-nowy-typ-c-360-CID757-IDyGJlT.html

Rekomendowane odpowiedzi
Opryskiwacz demarol 1200l
Gamatechnik 2.5m