-
Podobna zawartość
-
Przez 1634U
Problem pojawił się dziś, przednia amortyzowana oś opadła i przestała działać, spotkał się ktoś może z takim czymś co może być przyczyną?
-
Przez TheJanekTV
Witam. Wczoraj w pszenicy wykonałem zabieg regulacji dodam że samej. Planowałem w tym roku wjechać z regulacją i grzybówką osobno (grzybówka około 1.5-2tyg po regulacji) Pierwszy raz będę pryskał od grzyba i się dopiero uczę i tu stawiam pytanie. Czy nie lepiej było od razu zmieszać środek regulacji z grzybówką i zrobić od razu T1? Czy będzie miało to jakieś negatywne skutki z tego powodu że na grzyba pryskam później? Proszę o pomoc. Pozdrawiam ;)
-
Przez kamil8352
Witam. Fendt 716 vario 2002r. Po nacisnieciu przycisku nie zmienia zakresu predkości I/II. Po zmianie zakresu mechanicznie kluczem na ciagnik jeździ tak jak powinien. Nie wyswietla zadnych błędów.
-
Przez Gość
witam,
pytanie jaka jest najwolniejsza jazda na TMSie ?? włączam pierwszą skrzynie i to jest najwolniej ?? a wolniej to już tylko na dżoju z wyłączonym TMS .. czy jak ??
i do czego te pomarańczowe pokrętła ??
-
Przez Traktorzysta_25
Witam, czy ma ktoś może instrukcję do ciągnika Fendt 722 Vario Profi Plus z 2012 roku? Mam problem z obsługą przedniego podnośnika. Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
New Holland T4.95 błąd 3405
Fendt 712, Eberhardt 2,5+hassia du250