Zaloguj się, aby obserwować
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez edi2000
Dzień dobry
Mógłby mnie ktoś poinstruować jak odpowietrzyć układ hamulcowy w Same Iron 150?
Zabrakło płynu w zbiorniczku i nie został uzupełniony na czas.
-
Przez semos
Tak jak w temacie kupię ciągnik Lamborghini Lampo lub jego odpowiednik Same Roller powyżej 2007r. Interesują mnie tylko oferty krajowe najlepiej od pierwszego właściciela. Kontakt: 508-228-452; lub adres e-mail: semos@wp.pl
-
Przez NorbertKolk
Witam . Poszukuję informacji technicznych do skrzyni w która wyposażone są ciągniki same titan lamborghini deutz fahr itd . Wiem że montowane były tam te same skrzynie a jedynie różniły się wyposażeniem i sterowaniem . Taką samą skrzynię mam w Renault 180.94 i niestety brak ludzi do pomocy aby ją reaktywować . Zbieram wszystkie informacje aby wiedzieć jak ta skrzynia działa jakie musi mieć wartości itd . Większość użytkowników Ciągników renault ze skrzynią multishift 3 zakresy 9 przełożeń ,sprzedają te ciagniki ze względu na fakt iż nie mogą nigdzie uzyskać pomocy i rzetelnych informacji aby te skrzynie naprawić . Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc gdyż nie chodzi tu tylko o mój problem lecz o to aby te ciągniki również u innych wróciły do żywych .Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź
-
Przez darsonspire
100 tys na nawadnianie wie moze juz ktos cos na temat tego dofinansowania takich inwestycji. To bedzie zwrot inwestycji w takiej wysokosci czy taka pula do wykorzystania?
-
Przez damiex90
Witam, ostatnio ułamała mi się taka dźwigienka przy rewersie w ciągniku same explorer. Pytanie brzmi jak to coś na zdjęciu może się nazywać albo jakiś numer katalogowy..
1.xps
-