-
Podobna zawartość
-
Przez axel84
Witam mam problem z podnośnikiem w Hurlimann H 5110. A mianowicie przy pracy z pługiem przy podnoszeniu zacina się lub samoczynnie podnosi do góry. Rozdzielacz był robiony chromowany pompa po regeneracji tłoczysko zrobione siłowniki wspomagające zrobione filtr hydrauliki wymieniony olej wymieniony jak w specyfikacji . Traktor jest z turem tur chodzi dobrze szybko podnosi tak samo kiper. Proszę o pomoc bo nie wiem co tu jeszcze zrobić by ten podnośnik chodził jak należy .
-
Przez ReKoRd022
Witam mam problem z ciągnikiem wyświetlają się dwa błędy t64 i t65 , t64 się zapala kiedy ciągnik jedzie do przodu i naciska się Sprzeglo a t65 różnie się zapala czasami na 4 biegu lub 5 na m h i s ale najczęściej na 5 s (nadbieg) wtedy trzeba na rewersem na luz i ponownie włączyć przełożenie. Nie wiecie co może oznaczać ten kod usterki t65 ? Pozdrawiam
-
Przez MichalMirek
Witam. Mam ciągnik John Deere 4455a. Czy ktoś wie jaki powinien luz zaworowy? Czy w ogóle można wyregulować zawory?
-
Przez AchimR
Jeżeli ktoś czegoś potrzebuje to w miarę możliwości mogę przesłać zdjęcia z katalogów części lub dokumentacji. Mam SDF Ed.26 z 2016 roku.
-
Przez mds212
Dzis zauwazylem ze luz na kole pasowym ejst dośc spory. Czy moge tak przejezdzic do zimy i dopiero wtedy naprawic czy brac sie odrazu bo istnieje ryzyko wyrobienie rowka na klin na wale?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Niemeyer kr252 luz
Lucerna RGT Stox Luz Trio